Inschrijvingsformulier seizoen 21-22
Op deze pagina kan je jezelf inschrijven voor het nieuwe tafeltennisseizoen 2021 - 2022 dat start in september 2021. Of je nu al vele jaren bij de club speelt of net helemaal voor de eerste keer inschrijft, elk jaar moet iedereen die volgend seizoen lid wil zijn van onze club zich (opnieuw) inschrijven.

Bij KTTC Henricus betalen recreanten (dit zijn mensen die af en toe eens een balletje komen kloppen) en competitiespelers evenveel lidgeld. Dankzij je inschrijving ben je ook automatisch verzekerd via de overkoepelende organisatie Sporta vzw (meer info op aanvraag).

---- Ben je helemaal nieuw bij de club? Neem dan voor je jezelf inschrijft eerst contact op met de club via de "contact" pagina op onze website. Volledig nieuwe spelers hoeven ook geen rekening te houden met de deadlines die hieronder worden vermeld! ----

Alle inschrijvingen voor het nieuwe seizoen moeten binnen zijn voor maandag 21 juni 2021 - zowel voor recreanten als competitiespelers. Competitiespelers die te laat inschrijven zullen zich mogelijks tevreden moeten stellen met een invallersrol.

Hou tijdens het invullen van dit formulier goed in de gaten hoeveel je moet betalen, dat bedrag moet je overschrijven op IBAN BE12 3200 3929 6992 mét een duidelijke vermelding van je naam voor zondag 27 juni 2021; anders wordt een toeslag van €10 in rekening gebracht.

Via dit formulier verzamelen we enkel de persoonlijke informatie die we strikt noodzakelijk nodig hebben om je inschrijving te verwerken. Alle ingeschreven leden aanvaarden automatisch de statuten en reglementen van de club. Deze zijn op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar.

Meer info nodig? Contacteer dan zeker de club via het inschrijvingsformulier op onze website.
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.