Pályázati felhívás

Kedves Jelentkező!

Üdvözlünk a Varázsceruza – Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával című fogyatékosügyi tehetségkutató és tehetséggondozó programunk jelentkezési felületén. Ha most ezeket a sorokat olvasod, akkor már biztosan elkészítetted pályázati dalfeldolgozásod. Ha még nem, itt az idő, hogy megmutasd a saját egyediséged!

Programunkat elsőként zenei területen valósítjuk meg, így énekesek, dalszerzők, együttesek jelentkezését egyaránt várjuk. Anna and the Barbies Márti dala című számának újragondolása, zenei feldolgozása a kihívás célja. A szöveget és a dallamot hagyd meg az eredeti formájában, ne tegyél hozzá, és ne vegyél el belőle, azonban a dal műfajával azt kezdhetsz, amit csak szeretnél. Pörgesd fel, vagy éppen lassítsd le, próbáld ki, milyen lenne, ha áriaként adnád elő, de el is rappelheted nekünk. Profiként vagy amatőrként egyaránt jelentkezhetsz.

Nyúlj hozzá bátran, tedd a magadévá a dallamot, és mutasd meg, hogyan szól rád hangolva a legjobban Márti dala! Az így elkészült zenéhez – akár mobiltelefonnal – készíts egy felvételt magadról vagy magatokról a zenére, töltsd fel a videód YouTube-ra, és küldd el nekünk a linket.

Mutasd meg, mutassátok meg a világnak, hogy a tehetség nem válogat, nem differenciálja a fogyatékosságot! Fogalmazd meg a dallamok útján, milyen ember vagy, hol vannak a te kapaszkodóid az életben, miből merítkezel, ki vagy valójában!

Segítségképpen mutatjuk az eredeti dalt.
https://www.youtube.com/watch?v=nAwDPmalScE

Programunk célja, hogy támogathassuk, bemutathassuk egyediséged, és egy három hónapon át tartó mentorprogramban segítsük zenei fejlődésedet, lehetőségeidet.

HOGY MIT NYERSZ MINDEZZEL?

2023. 12. 01. – 2024. 02. 29. között zenei mentorprogramban vehetsz részt. A programot Pásztor Anna vezeti, és zenei producer segíti a veletek való közös munkában.
A mentorprogramban összesen 3 kiválasztott formáció/előadó/együttes vesz részt. 
A 3 hónapos mentorálási időszak alatt 1 dalt szereztek majd közösen. Az alkotási folyamatot az általunk megbízott zenei producer intenzíven kíséri. Pásztor Annának a nagyobb fordulópontokon bemutatjátok majd, hol tartotok, elmesélhetitek, mit gondoltok, miben, hogyan fejlődtök. Az így kapott tudás révén megtanuljátok, melyek a dalszerzés és hangszerelés folyamatai. Anna a tanácsaival, meglátásaival segíti a csapatot a közös alkotási folyamatban.
Feladatotok lesz a zene- és dalszövegírás, a hangszerelés, a műfaji meghatározás. A dalt profi stúdióban vesszük fel, és videoklipet is forgatunk hozzá. A mentorprogram alatt interjúkat készítünk veled, veletek, hogy mások is megismerjék az alkotási folyamatot, megismerjenek benneteket.
Az időszak alatt havi 2 alkalommal találkoztok személyesen, amely során munkátokat a zenei producer instruálja, kíséri majd. Alkalmanként 5 órában segíti a fejlődéseteket a zenei producer.
A mentorprogram időszaka alatt alapítványunk havi nettó 250 000 Ft-tal segíti a munkátokat formációnként/előadónként/együttesenként.
2024. 03. 11-i héten sajtótájékoztatón mutatjuk be, mit értünk el együtt. Bemutatjuk az alkotás folyamatát. 

A program során számítunk nagyvállalatok támogatására. Amennyiben a megfelelő mértékű támogatást sikerül összegyűjtenünk, egy teljes, 6 számból álló albumot veszünk fel veletek. Ha a támogatási összegek a vállalásokon felül megengedik, a program végét követően koncertet, koncerteket is szervezünk számotokra. Az a célunk, hogy tehetséged, tehetségeteket minél szélesebb körben ismerjék meg mások.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 
2023. október 20. éjfél
Erre az időpontra az általad készített és feltöltött videó linkjét szükséges beküldeni számunkra ezen a felületen, a pontosan kitöltött adatlappal együtt.

A jelentkezés menete a következő:
1.  A dalszöveg megváltoztatása nélkül dolgozd fel zeneileg a Márti dalát.
2.  Töltsd ki ezen a felületen a személyes adataidat, adataitokat.
3.  Másold be a YouTube-ra feltöltött videód, videótok linkjét a jelentkezési lap megfelelő sorába.
4.  Nyomd/nyomjátok meg a "Küldés" gombot, és tedd/tegyétek hivatalossá nevezésed/nevezéseteket.

A jelentkezés feltétele a magyarországi lakcím.
A jelentkezés életkori feltétele betöltött 18. életév, felső korhatár nincs.
A jelentkezés feltétele, hogy rendelkezz fogyatékosságodról szóló igazolással, hivatalos dokumentummal.

Adatvédelmi tájékoztatónk a következő linken érhető el:

A KIVÁLASZTÁS FOLYAMATA:
A beérkezett pályaművekből Pásztor Anna 2 formációt/előadót/együttest választ ki, akik a 3 hónapon át tartó mentorprogram biztos részvevői lesznek. További 5 formációt/előadót/együttest jelöl meg, akik közül a közönség választ majd. A közönségszavazáson a legtöbb szavazatot kapó jelölt kerül be harmadikként a mentorprogramba.
2023. 10. 20. éjfél: Lezárjuk a jelentkezési lehetőséget. 
2023. 11. 10.: Bejelentjük, és bemutatjuk a mentorprogram két kiválasztottját, elindul a közönségszavazás a másik 5 választottal.
2023. 11. 10-30.: Közönségszavazás időszaka.
2023. 12. 01.: Bejelentjük a kiválasztott 3. formációt/előadót/együttest, kezdetét veszi a mentorálási időszak.

A program egésze akadálymentesített. Jelnyelvi tolmács, kísérők segítik munkátokat a közös egyeztetéseken.

JELENTKEZZ, ÉS MUTASD MEG VELÜNK A VILÁGNAK AZ EGYEDISÉGED, A TEHETSÉGED!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kérjük, add meg neved!
(Ha nem egyéni, hanem csoportos jelentkezők vagytok, lejjebb tudjátok megjelölni. Itt egy általatok kiválasztott kapcsolattartót adjatok meg számunkra!)
*
Kérjük, add meg e-mail-címed! *
Kérjük, add meg telefonszámod/SMS-számod! *
Törvényes képviselő neve (amennyiben van):
Törvényes képviselő e-mail-címe:
Törvényes képviselő telefonszáma:
Kérjük válaszd ki egyéni vagy csoportos a nevezés! *
Kérjük, add meg az általad zeneileg újragondolt Márti dalának Youtube-ra feltöltött elérhetőségét (másold be a linket): *
Kérjük, a rád megfelelő mondatokat pipáld ki. Jelentkezésed abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben az itt olvasható kritériumok mindegyikének megfelelsz. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy