Prijavnica za rehabilitacijo po BDA programu, november 2019
Spoštovani,

v spodnji obrazec izpolnite podatke za prijavo na rehabilitacijo po BDA programu.

Predavanje o BDA rehabilitaciji bo potekalo v petek, 8. novembra 2019 ob 16.00 v prostorih društva Vesele nogice, individualni pregledi in tečaji pa bodo organizirani od 9. novembra naprej.

Zaradi organizacije in lažje izvedbe je število mest tako za predavanje kot tudi tečaj omejeno.

Prostih mest za tečaj je zgolj 12, zato vas naprošamo za čimprejšnjo prijavo. Prijave bodo možne le do zapolnitve prostih mest! Na podlagi vaše prijave vam bomo posredovali podrobnejše informacije.

Pregled in opravljanje tečaja nista možna brez udeležbe na predavanju, razen za tiste, ki ste že bili na predavanju ali pa tiste, ki se tečaja udeležujete drugič ali več. Predavanje je za starše otrok in odrasle osebe s posebnimi potrebami brezplačno.

Pregled in tečaj sta plačljiva. Celoten strošek (pregled - diagnostika in tečaj) je 970,00 € z DDV. Tečaja se lahko udeležijo starši ali skrbniki otroka s posebnimi potrebami, ki bodo na podlagi diagnostike izvajali program, ki se ga individualno pripravi za posamezne osebe s posebnimi potrebami na podlagi njegovega stanja. Pregled in diagnostika potekata individualno, tečaj pa se izvaja v skupinah po dve ali tri družine in poteka v štirih sklopih. Skupina se prilagodi glede na potrebe otrok. En sklop traja od 2 do 3 uri, odvisno od stanja osebe s posebnimi potrebami. Na tečaju je potrebna prisotnost osebe s posebnimi potrebami. Za vse, ki se tečaja udeležujejo drugič, tretjič ali več, pa se program prilagaja v dogovoru z organizatorjem.

Zaželjeno: morebitna vprašanja, ki bi se vam pojavila ob prebiranju gradiva na spletu, lahko že pred predavanjem posredujete na e-mail: bda.programslo@gmail.com. Tako bo lahko na vaše vprašanje predavatelj odgovoril že med predavanjem. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Društvo Vesele nogice se zavezuje, da bo, v skladu z veljavno zakonodajo, vse osebne podatke, ki jih bo prejelo ob vaši prijavi, varovalo in preprečevalo njihovo morebitno zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Z izpolnitvijo spodnjega obrazca se strinjate z uporabo svojih osebnih podatkov v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Vaše podatke bomo hranili do preklica. S pisno zahtevo, poslano na e-mail naslov drustvo.veselenogice@gmail.com lahko kadarkoli zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarjate obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njimi ter zahtevate prenos podatkov.

Ime in priimek starša: *
Your answer
Naslov: *
Your answer
Podatki o plačniku (* v kolikor je plačnik drug, kot je navedeno zgoraj)
Your answer
E-pošta: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
Starš ali skrbnik otroka/osebe s posebnimi potrebami *
Ime in priimek otroka/osebe s posebnimi potrebami
Your answer
Datum rojstva otroka/osebe s posebnimi potrebami
Your answer
Diagnoza otroka/osebe s posebnimi potrebami *
Your answer
Opis stanja (zmožnosti otroka/osebe s posebnimi potrebami)
Your answer
Prijavljam se na *
Required
Stopnja BDA tečaja
Navedite imena udeležencev tečaja, ki bodo izvajali vaje z vašim otrokom/osebo s posebnimi potrebami. *
Your answer
Ostale pomembne informacije (želen termin tečaja, oddaljenost, posebna pričakovanja, morebitna vprašanja). Vaše želje in pričakovanja bomo skušali upoštevati v okviru zmožnosti.
Your answer
Strinjam se, da bom vse informacije o BDA rehabilitaciji prejemal na zgoraj navedeni e-mail naslov. *
Required
Dovoljujem uporabo elektronskega naslova za potrebe obveščanja o drugih aktivnostih in dogodkih društva Vesele nogice. *
Ime in priimek osebe, ki je izpolnila obrazec. *
Your answer
POMEMBNO: Pred potrditvijo obrazca, prosimo, preverite vpisane podatke. V kolikor potrebujete pomoč pri izpolnjevanju ali dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu bda.programslo@gmail.com ali po telefonu 041-610-284.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service