SEMIPRESENCIALITAT
INSTITUT TORRE VICENS
Cal omplir totes les dades indicades amb un asterisc (*).

D'acord amb la normativa vigent, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer “SEMIPRESENCIALITAT 2019/20" amb la finalitat de poder fer-ne la Resolució atès el que disposa la legislació vigent:
- Decret 28/2014, de 4 de març, d’ordenació general dels ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny, i de modificació del Decret 284/2011, d’1 de març, d’ordenació general de la formació professional inicial.
- Decret 284/2011, d’1 de març d’ordenació general de la formació professional inicial.
- Resolució ENS/1891/2012, de 23 d’agost, d’organització de diverses mesures flexibilitzadores i actuacions en la formació professional inicial.

La persona que emplena el següent formulari autoritza a l'institut Torre Vicens a fer ús de les dades anteriors pels motius esmentats anteriorment. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció del centre educatiu. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a la Direcció del centre educatiu.

Abans de realitzar la sol·licitud la persona interessada ha de saber que:
- És responsable de complir amb assistència del 50% dels mòduls/crèdits que s’imparteixen en la franja horària que ha sol·licitat
- Ha de consultar amb el professor titular del mòdul/crèdit si el % d’hores que ha d’assistir mínimes és del 50% o en són més.
Email address *
DADES PERSONALS
Nom i Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Cicle formatiu que estàs cursant *
Marca el CF al qual estàs matriculat aquest curs 2019-20
Motius pels quals es sol·licita *
Marca el motiu pel qual estàs sol·licitats la semipresencial
Required
Documentació Annexa *
Aquesta és la documentació que s'ha de presentar a la secretaria del centre dins un sobre tancat. A cada document hi trobareu el nombre/es del motiu que heu sol·licitat en la pregunta anterior. Per tant heu d'aportar la documentació específica per cada un dels motius.
Required
Lleida, *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of INS Torre Vicens. Report Abuse