Анонимна Анкета "Off-Label прoпишување на лекови"
Упатства за пополнување
• Прашањата обележани со знакот "*" се задолжителни за да може да продолжите со анкетата.
• За прашања кои бараат да се внесе текст или број , внесувањето се врши во полето веднаш под прашањето.
• На крајот од секоја страна потребно е да се кликне/избере "NEXT" за да се продолжи.
• Кога целосно ќе ја пополните Ве замолуваме кликнете/изберете "SUBMIT" (оваа опција ја има само на крај).
1. Пол: *
2. Возраст на лекар: *
3. Вид здравствена установа на лекарот *
Во полето "Other" дополнете кога ниту една од трите опции не е соодветна
4. Степен на стручна квалификација *
4а. Специјалност или субспецијалност
Внесете ја вашата специјалност или субспецијалност (оставете празно за лекар-општа пракса, без специјализација)
Your answer
5. Години на работно искуство *
Внесете цел број во полето
Your answer
6.Број на кревети на одделот
Внесете цел број во полето (само за терциерна и секундарна заштита)
Your answer
За да продолжите на следниот дел од анкетата Ве молиме кликнете на "NEXT". (Само доколку сте ги пополниле прашањата обележани со "*")
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms