Το άγνωστο μέλλον της ψυχικής υγείας των νέων
Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου στη συμπλήρωση της φόρμας "#Covid19Youth & Η ψυχική σου υγεία σε ένα άγνωστο μέλλον".

Ως ο μόνος Ευρωπαϊκός οργανισμός ψυχικής υγείας εστιασμένος στους νέους, θέλουμε να καταγράψουμε και να ακούσουμε ιστορίες και εμπειρίες νέων ανθρώπων σχετικά με τη διαχείριση της ψυχικής σας υγείας,τον πιθανό αντίκτυπο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, τη στήριξη που λαμβάνετε και όλες τις εκφάνσεις της ζωής που επηρεάζουν την ψυχική σας υγεία.

Θα θέλαμε επίσης να ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να επιστρέψουν και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο ξανά, μετά από 6 μήνες, οπότε ενημέρωσε μας εάν θέλεις να λάβεις μια υπενθύμιση (στο αντίστοιχο πεδίο).

Μπορείς να μοιραστείς όσο λιγότερες ή όσο περισσότερες λεπτομέρειες επιθυμείς και επίσης να διατηρήσεις την ανωνυμία σου. Για να το κάνεις αυτό, μπορείς να δώσεις ένα ψευδώνυμο.

Οδηγίες:
-Η συμπλήρωση θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά.
-Θα πρέπει να είσαι κάτω από 30 ετών.
-Μπορείς να διατηρήσεις την ανωνυμία σου.
-Θα πρέπει να έχεις ζήσει σε μια Ευρωπαϊκή χώρα για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το γιατί συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες και τι κάνουμε με αυτές σε επίπεδο Προστασίας Δεδομένων, παρακαλούμε επισκέψου αυτήν τη σελίδα: https://euroyouthmhblog.files.wordpress.com/2021/03/eymh-unknown-futures-privacy-notice-feb2021-1.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Τι θα κάνουμε με τα ευρήματα της έρευνας;
Αυτή η έρευνα είναι μέρος ενός συνεχιζόμενου ανεξάρτητου έργου από τον οργανισμό Euro Youth Mental Health, ώστε να κατανοήσουμε τον τεράστιο αντίκτυπο που έχει η πανδημία στην ψυχική υγεία των νέων σε όλη την Ευρώπη. Κάθε 6 μήνες, θα δημιουργείται μια σύντομη αναφορά με τα αποτελέσματα της έρευνας στην οποία θα γίνεται σύγκριση με τα αποτελέσματα προηγούμενων περιόδων ώστε να εντοπίζονται μοτίβα ή αλλαγές.

Επίσης, η έρευνα αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως μια συνεχώς αυξανόμενη βάση δεδομένων από εμπειρίες νέων ανθρώπων με την οποία θα προσπαθήσουμε να ασκήσουμε επιρροή στα όργανα της Ε.Ε. , το Συμβούλιο της Ευρώπης και πολλούς άλλους τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς φορείς.

Τέλος, θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις εμπειρίες (διατηρώντας την ανωνυμία σας) για να μοιραστούμε τα βιώματα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για να δημιουργήσουμε περιεχόμενο σε μορφή βίντεο και blog, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι εμπειρίες σας θα λάβουν την απαραίτητη προσοχή αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Βοήθησε να ακουστούν οι φωνές των νέων ανθρώπων και να εξασφαλιστεί ότι η ψυχική υγεία θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο και μετά από αυτή.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy