Tervetuloa Siltasoutuihin! 10.8.2019
Kesän riemukkain soutukilpailu on taas täällä! Lions Club Paimio järjestää klassikkomaineen saaneen KAHDEN SILLAN SOUDUT -tapahtuman jo 30. kertaa Paimion Jokipuistossa la 10.08.2019

Tapahtumassa on soutukisailun lisäksi monenlaista muuta ohjelmaa niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin, kuten lasten rantaviisut-kilpailu, rekotori, myyntikojuja, livemusiikkia sekä anniskelualue josta voi katsella soutuja, vaikka itse ei airoihin tarttuisikaan. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Ja myös tänäkin vuonna erikoispalkinnon vie parhaiten pukeutunut joukkue :)

Leikkimielisen hyväntekeväisyystapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä paimiolaisten lasten ja nuorten hyväksi. Haastamme kaikki yritykset, seurat, yhteistöt, työporukat ja sekalaiset seurakunnat mukaan kisaamaan!

Kerää 3-henkinen joukkue ja lähde hyvän tuulen soutukisaan. Soutuvälineet saa paikan päältä eli tarvitsette mukaan vain hyvää kisahenkeä ja hauskan asun! (Hauska pukeutuminen ei ole pakollista, mutta joukkueasu on suotavaa.) Osallistumismaksu on 20 €/venekunta (kaksi soutajaa + perämies). Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella vaikka heti, sillä vain 30 nopeinta venekuntaa mahtuu mukaan! Jos tapahtumaan jää paikkoja, otetaan joukkueiden ilmoittautumisia myös paikan päällä.

Mitä? Kahden sillan soudut
Missä? Paimion Jokipuisto
Milloin? Lauantaina 10.08.2019 klo 10 alkaen

P.S Lomakkeen lopussa voit haastaa mukaan muita kisaajia! Kaikkien kolme haastetta lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto

Joukkueen nimi *
Your answer
Yrityksen / yhdistyksen / seuran nimi
Your answer
Maksutapa *
Laskutustiedot (vain yritykset /yhdistykset / seurat)
Your answer
Haasta mukaan kolme kaveria, yritystä, yhteistyökumppania, kummia tai kaimaa! (s.postiosoitteet)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy