SPONSORTOREN 2022 - Scouting Meppel
Nieuwe tenten! Dat is het doel van de sponsortoren die Scouting Meppel in de week voor zaterdag 18 juni gaat bouwen. Met de sponsortoren, die u per meter of in een vast bedrag kunt sponseren, willen we verschillende scoutinggroepen in de toekomst fijn en veilig op kamp laten gaan. Deze tenten hebben een aardig prijskaartje, dus vandaar dat we uw hulp nodig hebben! Sponsor vandaag nog onze vereniging bij dit prachtige doel.  

Zaterdag 18 juni vanaf 13.00 wordt de sponsortoren van Scouting Meppel afgemaakt, en u bent van harte welkom om te komen kijken! Naast de toren die wordt gebouwd, zijn er ook andere kraampjes die u kunt bezoeken en er zijn leuke activiteiten te doen! De jeugdleden van Scouting Meppel zullen zich hard inzetten om een leuke middag te organiseren. Rond 16.30 wordt bekend gemaakt hoe hoog de toren is geworden. We zien u graag 18 juni, tot dan!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam *
Email *
Adres
Telefoonnummer *
Ik wil graag de toren sponsoren: (vink aan wat van toepassing is. Meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Dit is het bedrag dat ik wil sponsoren: (Bijvoorbeeld: 1 euro per meter) *
Hoe werkt het betalen?
Wanneer u ervoor kiest om PER METER te sponsoren, krijgt u tussen 18 juni en 9 juli een mailtje waarin staat hoe u het bedrag kunt overmaken.
Als u voor een VAST BEDRAG kiest, leest u onderaan dit formulier hoe u het geld per direct kan overmaken.
Komt u (waarschijnlijk) langs op de sponsordag zaterdag 18 juni? (vrije inloop tussen 13.00 en 17.00. De hoogte van de toren wordt om 16.30 bekend gemaakt) *
SPONSORLINK - Hier kunt u uw geld overmaken, wanneer u heeft gekozen voor een vast bedrag.
Bedankt voor het sponsoren!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy