Αίτηση Συμμετοχής στο 2ο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ενδυνάμωσης
Με την αίτηση στην 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης παίρνετε σειρά προτεραιότητας για αξιολόγηση. 500 δικαιούχοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα (δείτε παρακάτω για τα οφέλη των δικαιούχων). Η αίτησή σας δεν προκαθορίζει και την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

Τι λαμβάνουν οι Δικαιούχοι:
- 400 δικαιούχοι θα λάβουν μια δωρεάν εφαρμογή της μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και θα λάβουν και ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα 21 ημερών για την βελτίωση πεποιθήσεων και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
- 100 δικαιούχοι θα λάβουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα 3ων μηνών που περιλαμβάνει: 3 εφαρμογές της μεθόδου Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion, 6 συνεδρίες εποπτείας, 3 προγράμματα επαναπρογραμματισμού πεποιθήσεων και τελική αξιολόγηση.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν όλοι οι ενήλικες (έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ζωής τους) και μιλούν την ελληνική γλώσσα. Η επιλογή θα γίνει μετά από αξιολόγηση των απαιτήσεων της κάθε αίτησης από τους συμβούλους Προσωπικής Βελτίωσης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Όλοι οι σύμβουλοι του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και συμμετέχουν στην έρευνα του προγράμματος Κοινωνικής Ενδυνάμωσης και τους ευχαριστούμε για αυτό. Τη Δράση οργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων (www.emoducation.com) σε συνεργασία με την ελληνική ψυχολογική μέθοδο Expansion (www.expansiontherapy.com).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Όνομα *
Επώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Τόπος Διαμονής *
Συγκεκριμένα Περιοχή *
Με τι ασχολείστε; *
Ηλικία *
Τι θέμα αντιμετωπίζετε; *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hellenic Emotional Center ROI. Report Abuse