Inschrijvingsformulier kennismakingsdag Zorg-Esperanto
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Functie *
Your answer
Organisatie *
Your answer
Straat + huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Telefoon / gsm *
Your answer
E-mail *
Your answer
Facturatiegegevens *
Schrijft zich in voor de kennismakingsdag over Zorg-Esperanto van *
Required
Respect voor uw privacy
Familiezorg West-Vlaanderen vzw behandelt alle gegevens over uw persoon als vertrouwelijk en met de grootste discretie. Familiezorg West-Vlaanderen vzw volgt hierin de Europese Verordening voor Gegevensbescherming. De contactgegevens die u ons bezorgt via dit inschrijvingsformulier hebben wij nodig om uw inschrijving voor de kennismakingsdag rond Zorg-Esperanto zorgvuldig op te volgen. Ook informeren wij u via deze contactgegevens graag verder over andere initiatieven rond Zorg-Esperanto vanuit Familiezorg West-Vlaanderen vzw. Uw gegevens zullen enkel voor deze doelen gebruikt worden. Na betaling houden wij uw identificatiegegevens bij ten laatste tot eind 2020. Zonder tegenbericht van u, zullen wij daarna uw identificatiegegevens uit dit databestand verwijderen. We verwerken de anonieme bestelgegevens verder in functie van beleidsinformatie en statistieken.
Enkel de medewerkers die aangesteld zijn om de inschrijvingen voor de kennismakingsdag Zorg-Esperanto te behandelen, en de medewerkers informatica hebben toegang tot uw gegevens.
Voor de digitale aanvragen maken we gebruik van de tool Google Forms. U vindt het privacybeleid van het bedrijf Google hier: https://policies.google.com/?hl=nl
U kunt uw gegevens laten rechtzetten, mocht dit nodig zijn. Daarnaast hebt u recht op inzage, kopie, wissing, beperking van de verwerking en overdraging van uw persoonsgegevens. U hebt ook recht van bezwaar en kunt klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens indruist tegen de wettelijke bepalingen.

Hebt u hierover vragen of wenst u meer informatie?
U kunt steeds terecht bij:
• Mevr. Karolien Cool, functionaris voor gegevensbescherming
• Mevr. Laura Picard, algemene directie
Biskajersplein 3, 8000 Brugge: 050 33 02 70, gegevensbescherming@familiezorg-wvl.be
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy