Lopen voor Ringland: 10 Miles 2020
Update 25/3/2020!
Ingevolge de coronacrisis zijn de 10 Miles geannuleerd. Wie al inschreven was, heeft intussen bericht gekregen. Zodra de stad Antwerpen een nieuwe datum heeft geprikt, is het weer mogelijk in te schrijven voor het Ringland-team.
Op zondag 26 april 2020 loopt Ringland weer mee met de 10 Miles. Toon jij mee je enthousiasme voor een overkapte Ring? Loop in Ringland-T-shirt mee met andere Ringlanders.

Schrijf hier vóór 2 april in voor de 10 miles, de short run van 5 km of de kids run. Samen genieten we het voordeeltarief voor groepen. Je kunt ook nog een loop-T-shirt bestellen (zolang de voorraad strekt).

We bieden onze lopers full service: we zorgen voor je inschrijving en je badge, en terwijl jij of je kinderen lopen, nemen we je spullen in veilige bewaring.

Meer info: https://www.sport.be/antwerp10miles/nl/
Nog vragen? Mail onze Ringland-vrijwilliger lucdeckers53@gmail.com.
Mijn mailadres *
Voornaam *
Naam *
Geslacht *
Geboortedatum (dag, maand, jaar!) *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Gemeente *
Wedstrijdkeuze *
T-shirt *
We lopen in een loop-T-shirt van Ringland. Ze kosten 20 euro en zijn uniseks (vrouwen kunnen daarom beter een maatje kleiner bestellen dan ze gewoon zijn).
Betaling *
Ik schrijf het bedrag over van mijn gekozen wedstrijd, plus 20 euro wanneer ik ook een T-shirt bestel. Ik doe dat op het rekeningnummer BE40 7350 3473 3563.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy