ACC - Registratie 2019
Heb je een nieuw chipnummer of ben je je ACC-rugnummer kwijtgeraakt en wil je een nieuwe bestellen
vul dan onderstaand formulier volledig in, dan maken wij de wijziging in orde.

Wijzigingen die via dit formulier vóór donderdag 20.00u zijn doorgegeven worden sowieso verwerkt in de wedstrijddata van de zondag direct daarop. Wijzigingen van ná dit tijdstip wellicht pas een week later.

De competitie is inmiddels begonnen en de inschrijving definitief gesloten.
Heb jij je niet geregistreerd wees dan niet getreurd !
Het is en blijft ook mogelijk om (zonder registratie via dit formulier) je op de dag zelf ter plekke in te schrijven.
Je rijdt dan met een dagnummer. Dan kom je alleen niet in de competitiestand.

Het niet lezen of kennen van de reglementen van de ACC of hetgeen op dit formulier staat is geen reden dat
e.e.a. niet toegepast zal worden.
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel (indien van toepassing)
Your answer
Achternaam *
Your answer
e-mailadres *
We gebruiken je emailadres slechts om je persoonlijk te kunnen benaderen als er iets is met je ACC-registratie. Het mailadres wordt op geen enkele andere wijze gebruikt.
Your answer
Geboortedatum *
Let op dat je niet per ongeluk invult dat je in 2019 bent geboren.
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Vereniging *
De ACC wordt door de verschillende clubs uit de regio groot-Amsterdam georganiseerd voor m.n. de eigen clubleden. Deelname staat open voor alle clubgebonden KNWU-leden plus leden van FC Trappist. Geef hier de naam van de vereniging die op je basislidmaatschap en/of licentie staat.
Required
licentie of basislidmaatschap *
Geef hier het nummer op van je licentie of basislidmaatschap, waarmee je je legitimeert bij de inschrijftafel bij je eerste wedstrijd in de cyclus.
Your answer
Categorie *
Geef aan in welke leeftijds-categorie je gaat deelnemen. Let op: hierbij geldt de KNWU-categorie-indeling van 2020.
Chipnummer *
Als je in de uitslagen wilt voorkomen, vul dan hier een geldig chipnummer in volgens het format: 'AB-12345' (2 HOOFDletters, streepje, 5 cijfers, dus géén spaties). Als je een chipnummer hebt dat anders is of als je het hier foutief invult werkt je chip niet of wordt niet herkend en kom je niet in de uitslag! Controleer op de KNWU-website of je chipnummer klopt en geldig is. (Als het ongeldig is, staat het daar aangegeven.) Natuurlijk kun je in de ACC starten zonder chip, maar dan kom je niet in de uitslag. Het rij-plezier zal hetzelfde zijn. :-)
Your answer
Rugnummer
Als je al een rugnummer hebt voor de klasse waarin je gaat rijden, vul dit dan hier in. Door dit veld leeg te laten geef je aan je bestaande rugnummer voor jouw klasse kwijt te zijn. Je wilt dan dus een nieuw rugnummer kopen. Dit rugnummer s.v.p. z.s.m. betalen : maak € 5,00 over op IBAN NL09 BUNQ 2036 6031 73 t.n.v. ACC o.v.v. nieuw rugnummer en je volledige naam en categorie. Bestaande rugnummers mag je overdragen aan of overnemen van anderen (zelf regelen!), maar dit kan alleen vóór of na de competitie 2019. LET OP : DE BETALING VAN JOUW NIEUWE RUGNUMMER DIENT UITERLIJK DONDERDAG TE ZIJN BIJGESCHREVEN OP DE ACC-REKENING OM VERZEKERD TE ZIJN VAN EEN NIEUW NUMMER DE ZONDAG DAAROP.
Your answer
Waarom vul je dit formulier in? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy