Valoració d'accions rebudes 2020 / Servei de TREBALL de l'Oficina Jove
A continuació pots fer la valoració de les accions rebudes durant l'any en l'àmbit de Treball:

- Assessorament Personalitzat
- Càpsules Formatives
- Altres accions

Si vols deixar algun comentari, proposta formativa endavant!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
DNI *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
ACCIÓ REBUDA
Quins aspectes valores sobre aquestes accions rebudes? Valora cada un dels aspectes, d'1 al 5. Sent l'1 nefast i el 5 molt positiu.
*
Puntuació *
Observacions / Comentaris / Propostes
Quan és 10 + sis? *
Avís legal i condicions
La informació que facilitis en aquest formulari serà pública i disponible per qualsevol persona que la consulti online. L'Oficina Jove no es fa responsable de la veracitat de les dades ni del possible ús que se'n pugui derivar, doncs funciona com un estaló d'anuncis convencional.

En virtut de la Llei 15/1999 sobre la protecció de dades de caràcter personal, el fem coneixedor que les seves dades personals seràn incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà depenent del CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ, amb CIF: P 7500010I i de l'Ajuntament de Sort, amb CIF: P2526100I. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça c/ Pol i Aleu, 5 o al correu electrònic oficinajove@pallarssobira.cat.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy