Edukaattorikoulutus 23.-24.10.2021
Oletko innokas kouluttaja ja kiinnostunut opiskelijakuntatoiminnasta sekä vaikuttamisesta? SAKKIn edukaattorina pääset vetämään SAKKIn opiskelijakunta- ja tutorkoulutuksia sekä suunnittelemaan ja avustamaan tapahtumien järjestämisessä. Olet sitten kiinnostunut kehittämään omia esiintymistaitoja taikka haluat vain päästä kouluttamaan muita, voi tämä olla sopiva homma juuri sinulle! Hae SAKKIn edukaattoriksi.

Mikä edukaattori?
Edukaattori on huipputyyppi, jonka hommiin kuuluu koulutusten vetäminen sekä opiskelijatoiminnan tukeminen. Toiminnan keskiössä on koulutuksiin osallistuvien kannustaminen ja innostaminen toimimaan opiskelijakunnassa tai tutorina. Edukaattorina tuot omat vahvuutesi esiin kouluttajana. Kouluttamisen lisäksi edukaattorina pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi esiintymistaitojen osalta. SAKKI korvaa matkakustannukset ja tarjoaa palkkion pidetyistä koulutuksista. SAKKIn kouluttajilta vaaditaan sitoutumista SAKKIn arvoihin ja ohjesääntöihin.

Hae mukaan
Edukaattoriksi voit hakea tämän lomakkeen kautta. Lomakkeella kysymme perustietojen lisäksi pientä motivaatiokirjettä miksi juuri sinä olisit hyvä Edukaattori. Haku on auki 8.10.2021 asti.

Koulutus
Koulutus järjestetään 23.-24.10.2021, joka on pakollinen osa suorittaa ennen Edukaattoriksi pääsyä. Koulutuksessa perehdytään muun muassa esiintymistaitoihin, SAKKIn tutor- ja opiskelijakuntakoulutksien sisältöihin sekä vietetään aikaa parhaassa seurassa. Koulutus on osallistujille maksuton ja korvaamme kaikille koulutukseen osallistuneille matkat, ruoan ja majoituksen.

Lomake sisältää viisi osioita:
1. Osiossa on perustietoja, joiden täyttämiseen menee 2min.
2. Osiossa pääset kertomaan osaamisestasi sekä motivaatiosta, tähän kuluu 10-20min.
3. Osiossa kysytään lisätietoa liittyen allergioihin sekä majoitukseen liittyviä kysymyksiä.
4. Osioissa kysytään matkustamiseen liittyviä asioita, joiden täyttämiseen menee noin 5min.
5. Osioissa kysytään SAKKIn sääntöihin liittyviä asioita, jonka täyttämiseen menee noin 2min.

Edukaattori haku on nyt käynnissä. Nyt on sinun tilaisuutesi, hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoa:
Mikael Kölhi
harjoittelija
044 3434360
mikael.kolhi@sakkiry.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Sitoudun tekemään koronavirustestin joko ennen tapahtumaa tai tapahtumapaikalla *
SAKKI velvoittaa jokaisen osallistujan osoittamaan negatiivisen koronavirustestin tuloksen, joko tuomalla todistuksen negatiivisesta tuloksesta (testin tuloksen päiväys tulee olla 10. tai 11.11.2021) tai tekemällä testin tapahtumapaikalla. SAKKI korvaa ennen tapahtumaa tehdyn testin tositetta vastaan tai tarjoaa testin tapahtumapaikalla. Lisätietoa noora.luukka@sakkiry.fi.
Etunimi *
Sukunimi *
Kutsumanimesi
Tämä nimi tulee osallistujakorttiin, jos jätät tämän kohdan tyhjäksi käytämme osallistujakortissa kohtaa "etunimi".
Osoite *
Matkapuhelinnumero *
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Olen yli 18-vuotias *
Sukupuoli *
Lähiomaisen nimi ja puhelinnumero *
Ymmärrän, että voin perua osallistumiseni maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. *
Ilmoittautumispäivän jälkeiset peruutukset veloitetaan täysihintaisina. Sairaustapauksissa peruutukset maksutta vain lääkärintodistuksella. Peruutukset hyväksytään VAIN osoitteeseen: tapahtumat@sakkiry.fi
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto. Report Abuse