SAMarbetes projektgrupp 2019
Vad kul att du är intresserad av att bli en del av SAMarbetes projektgrupp! SAMarbete verkar för att knyta samman samhällsvetare vid Lunds universitet med arbetsgivare inom näringsliv och organisationer. Syftet är dels att ge samhällsvetarstudenter en naturligare förankring till arbetslivet och dess marknad och dels att öppna för en mer personlig dialog mellan studenter och framtida arbetsgivare.

Rekryteringen sker löpande.
Hör av dig till arbetsmarknadskoordinator Arita på arbetsmarknad@samvetet.lu.se vid frågor.

Email address *
Namn *
Mobilnummer *
Vad studerar du? *
Vad gör projektgruppen?
Arbetet med arbetsmarknadsdagen påbörjas redan under hösten 2018. Projektgruppen träffas ungefär en gång i veckan för att planera inför dagen. Varje person har ett eget ansvarsområde och det är upp till projektledaren att ha en överblick över hela projektet samt stötta projektgruppsmedlemmarna i deras arbete.

Som organisationsansvarig har man ansvar för att hitta organisationer som vill ställa ut under dagen. En av organisationsansvariga är även ansvarig för att boka föreläsare och aktiviteter såsom CV-granskning och karriärcoaching.
Som mässansvarig ansvarar man för mässans utformning, program och layout. Värdansvarig ansvarar för rekrytering av eventvärdar samt leder deras arbete. Sponsoransvarig hittar sponsorer till mässan och kommunikatören kommunicerar ut all information om dagen till studenterna.

Vilket/vilka ansvarsområden är du intresserad av? *
Required
Skriv en kort motivering till varför du vill vara med i projektgruppen *
Bifoga gärna ditt CV! (Frivilligt)
Godkänner du att Samhällsvetarkåren sparar och hanterar de uppgifter du har angett i detta formulär? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Samhällsvetarkåren vid Lunds Universitet. - Terms of Service