Inschrijfformulier Auntiedag en - weekend 2022
Met dit formulier kun je je aanmelden voor het Auntieweekend van 10 tot en met 12 juni, of de Auntiedag op zaterdag 11 juni.

Er is een mooie nieuwe locatie gevonden bij de Paasheuvelgroep Klein Anker in Stroe. De locatie is centraal gelegen tussen Apeldoorn en Amersfoort en heeft een groot eigen terrein. Op het terrein kunnen we ook weer zelf koken, een wens van velen. De prijs is hetzelfde als het laatste Auntie-weekend in 2019: voor weekendgasten €75,- per persoon en voor dag gasten €22,50 per persoon (avond-BBQ tegen meerprijs van 15 Euro p.p.). Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Er zijn echter drie jaar verstreken sinds ons oog op deze locatie viel en daardoor zijn sommige voorwaarden veranderd. Er zijn zes 4-persoons slaapkamers en vijf 8-persoons slaaphutten, maar in tegenstelling tot wat ons eerder was toegezegd worden tenten maar heel beperkt toegelaten en caravans en campers zijn niet toegestaan. Er is dus een beperkt aantal slaapplaatsen voor weekendgasten. Schrijf je daarom snel in. Inschrijven kan tot en met 15 mei.

Er moeten voor het weekend nog meerdere dingen georganiseerd worden. We zoeken nog een aantal mensen die met een groepje een deel van het weekend of de dag willen voorbereiden: vele handen maken licht werk. Bij inschrijving voor het weekend vragen we je of je mee wil doen en zie je de onderwerpen waarvoor we nog mensen zoeken.
*speciale vraag voor de oudere kinderen: wie willen helpen met een dagprogramma activiteit door bijvoorbeeld het geven van een workshop in iets waar ze goed in zijn?

-------- Direct betalen bij aanmelding --------

Omdat we tijdens de Coronacrisis twee keer de reservering voor het Auntie weekend moesten verplaatsen, en hier kosten aan verbonden waren, hebben we niet genoeg geld in kas om het weekend volledig voor te financieren. We willen jullie daarom vragen direct bij aanmelding het verschuldigde bedrag te betalen.

Je inschrijving is pas definitief na betaling. Betalen kan op twee manieren:

- Overmaken op bankrekening nummer NL71INGB0005144592 t.n.v. Auntie Stichting voor Adoptiekinderen uit Nigeria o.v.v. naam, aantal deelnemers, dag of weekend, evt. BBQ
- Aan het eind van dit formulier zit een betaallink waarop je kunt klikken en een betaal QR-code om te scannen met je telefoon.

We hopen dat jullie net zoveel zin hebben als wij om elkaar weer te zien en bij te praten.


De organisatie van Auntie-weekend 2022
Maurice, Machteld, Ewoud, Rob, Nico en Rik
Meer informatie: www.groepsgebouw.nl/groepsverblijven/stroe
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Aanmelding van (naam familie): *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
(Mobiel) Telefoonnummer *
Ja, wij komen op: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy