Aanmeldingsformulier Commissies 2023-2024 SV Nucleus

Beste leden,

SV Nucleus zou natuurlijk niks zijn zonder haar commissies. Heb jij altijd al iets willen doen voor deze mooie vereniging? Een leuke en leerzame manier om dit te doen is door je aan te melden voor een van onze commissies.

Als commissielid ben je met de andere commissieleden verantwoordelijk voor een klein deel van de vereniging en krijg je veel de kans om zelf mee te denken en eigen ideeën in te brengen voor de vereniging. Ook is het een goede manier om mensen binnen de vereniging beter te leren kennen en goed te leren werken binnen een teamverband. Klinkt dit iets voor jou? Meld je dan snel aan voor een van de onderstaande commissies!

Als eerste de Acquisitiecommissie, die houdt zich bezig met het onderhouden en vestigen van relaties met externe partijen. Het zal meestal gaan om het vergaren van een vorm van sponsoring maar er is, indien de kans zich voordoet, ruimte voor dingen als bijvoorbeeld het werven van specialisten voor lezingen, workshops of excursies.

Naast de acquisitiecommissie hebben we ook nog de Reiscommissie, deze commissie houd zich bezig met de studiereizen en alle verdere activiteiten die rondom de verschillende reizen spelen. Dus mocht je helemaal warm lopen van het in elkaar knutselen van een hele reis, en wil je hiervan aan het hoofd willen staan? Meld je dan aan voor de reiscommissie!

De borrels en activiteiten worden georganiseerd door de Activiteitencommissie en op deze borrels staat de Barcommissie klaar om voor de lekkerste drankjes te zorgen! De Taoco, ofwel taart, tosti en taco commissie, zorgt voor lekkere versnaperingen tijdens de verschillende borrels. In deze commissie zorg je ervoor dat niemand honger krijgt en kan je de vrije loop gaan met allerlei lekkernijen bedenken die mogelijk bij de thema’s van de verschillende borrels passen.

Om de extra kilootjes van al het bier en eten weer weg te trainen is er de Sportcommissie, deze commissie houd zich met alle sportieve activiteiten bezig en organiseert dus evenementen en toernooien om zo weer helemaal in topvorm te komen. Ben je zelf heel sportief en zou je hier graag aan mee willen werken, meld je dan aan voor de Sportcommissie!

De Educatiecommissie is de commissie voor alle educatieve activiteiten rondom de vereniging. Zo organiseert de EC de lezingen, excursies en zorgt de EC ervoor dat jij alles aangereikt krijgt wat je nodig hebt om jouw studie door te komen (denk aan Crash Courses, hulp bij vakken en handige filmpjes).

In een studiejaar mogen naast de verschillende reizen en activiteiten ook de kampen niet ontbreken, hierbij speelt de Eerstejaarsweekendcommissie een belangrijke rol. Deze commissie regelt de verschillende kampen binnen het studiejaar, een van deze kampen is het eerstejaarsweekend. Dit weekend wordt gehouden voor de eerstejaars studenten Chemie en B&M om zo kennis te maken onderling. Maar naast het eerstejaarsweekend worden er ook nog diverse andere kampen geregeld, dus kortom; lijkt jou het leuk om deze verschillende kampen in het aankomend schooljaar te regelen. Meld je dan aan voor de EJWcommissie!

Of ben je zelf misschien helemaal weg van dingen die met media te maken hebben? Dan is de Mediacommissie wat voor jou. Deze commissie houdt zich binnen de vereniging bezig met het updaten van de verschillende social media pagina’s van de vereniging. Dit om zo de leden die deze pagina’s volgen op de hoogte te houden met welke activiteiten, symposiums, etc. worden georganiseerd en zij dan alsnog voor een deel bij de activiteiten bij kunnen zijn. Daarnaast maakt de Mediacommissie ook foto’s tijdens alle activiteiten voor het vastleggen van alle mooie momenten.

Als laatste hebben we de Alumnicommissie, die zorgt voor een brug tussen de leden en alumni leden. Als lid van de alumnicommissie zorg je er hierdoor voor dat studenten in contact komen met het werkveld. Zodat dit voor de leden van de studievereniging alvast hun eerste stap zet voor het in contact komen voor een eventuele stage of baan.

De eerste gesprekjes zullen gevoerd worden in september en oktober 2023!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam (voor- en achternaam): *
Hoe oud ben je?
Studentnummer
Ben je al lid van SV Nucleus *
Welke studie volg je? *
In welk studiejaar zit je in 2023-2024? *
In welke commissies binnen SV Nucleus  heb je interesse? *
Required
Heb je interesse in een bepaalde functie binnen een commissie? *
Wil je nog iets kwijt?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of SV Nucleus. Report Abuse