Ylioppilaskoti Konvikti - jäsenhakemus ja yhteystietojen päivitys
Tällä lomakkeella voit hakea Ylioppilaskoti Konviktin kannatusyhdistys ry:n jäsenyyttä tai päivittää yhteystietosi. Tutustu ennen jäseneksi hakemista yhdistyksen sääntöihin: http://konvikti.fi/yhdistys/

Jäsenyyttä koskevat keskeiset säännöt koskevat hakemista ja velvollisuuksia:
- "Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Saavutetut jäsenoikeudet säilyvät." (Yhdistyksen säännöt 3 §)
- "Vuosikokous päättää jäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta. Yhdistyksen jäsen, joka asuu ylioppilaskodissa, on vapautettu jäsenmaksusta niiden kalenterivuosien aikana, joina asuu ylioppilaskodissa." (Yhdistyksen säännöt 5 §)

Jäsenmaksu on 20 euroa vuonna 2017 ja se maksetaan yhdistyksen tilile (tilitiedot, ks. http://www.konvikti.fi/yhteystiedot/). Viestiin laitetaan jäsenen nimi ja vuosi, jolta jäsenmaksu maksetaan.

Välttämättömät tiedot
Yhdistyslain mukaan jäsenrekisterissä on oltava vähintään tieto henkilön nimestä ja kotikunnasta. Lain mukaan nämä tiedot ovat kaikkien yhdistyksen jäsenten pyynnöstä nähtävissä.
Nimi *
Your answer
Kotikunta *
Your answer
Liitytkö jäseneksi vai päivitätkö yhteystietoja? *
Jos asut Konviktissa, valitse toinen vaihtoehto; jos päivität vain yhteystietoja, valitse kolmas vaihtoehto.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms