Анкетен прашалник за Електронски весник на Црвен крст на Република Македонија
Ве молиме да одвоите неколку минути од вашето време да одговорите на неколку кратки прашања за нашиот Електронски весник се со цел за подобрување на квалитетот на содржините на истиот.
Пол *
Возраст *
Дали ви се допаѓа нашиот Електронски весник? *
Колку пати би сакале да го добивате на вашата е-маил адреса? *
Дали ви се допаѓа визуелниот изглед на Електронскиот весник? *
Што би можеле да подобриме во визуелниот изглед?
Your answer
Дали ви се допаѓа содржинскиот изглед / концептот на Електронскиот весник? *
Што мислите дека би можеле да подобриме во нашите содржини / концепт за да бидеме подобри и поинтересни за вас?
Your answer
Дали сметате дека Електронскиот весник е обемен по содржина? *
За кои тематски области би сакале најмногу да читате? (може да одберете повеќе од еден одговор) *
Required
Како пристапивте на анкетата *
Доколку сакате да го добивате нашиот Електронски весник ве молиме внесете ја вашата е-маил адреса. (полето не е задолжително)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms