Inschrijving Poëziebus 2018
Met dit formulier kun je je inschrijven om mee te gaan met Poëziebus 2018. Een poëtische roadshow met twintig podiumdichters uit het hele taalgebied.
Omdat we elk jaar meer inschrijvingen dan plaatsen op de bus hebben, doen we een selectie. Inschrijving is dus geen garantie voor deelname.

BESCHIKBAARHEID
Poëziebus gaat rijden tussen 6 en 12 augustus 2018. Om mee te kunnen, dien je deze data volledig vrij te houden. Wie niet de hele tour beschikbaar is, kan helaas niet mee. De begin- en eindhaltes worden gepland op centrale locaties.
Net als vorig jaar is er weer een kennismakingsdag. Ook die dag moet je helemaal vrijhouden. De kennismakingsdag vindt plaats op 13 januari, op een centrale locatie.

SELECTIE
Op basis van de inschrijvingen, stelt onze selectiecommissie een shortlist op. Daarbij wordt gelet op kwaliteit, diversiteit (leeftijd, genre, woonplaats, ervaringsniveau) en groeipotentie (waarbij we de meer ervaren deelnemers graag zien groeien naar mentorschap).
De artistiek leider brengt een voorkeursvolgorde aan. Na een korte telefonische kennismaking met de artistiek leider en de zakelijk leider worden twintig dichters geselecteerd.
Nadat de selectie rond is, ontvangen de deelnemers die niet geselecteerd zijn, een e-mail. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt uiterlijk 31 december bericht.
De selectie wordt gedaan door Heidi Koren, Giovanni Baudonck, Elten Kiene, Stefan Nieuwenhuis en Daniël Dee (artistiek leider).

INTEGRITEIT
Poëziebus gaat vertrouwelijk om met alle inschrijvingen. Alleen zij die in de selectiecommissie zitten of artistiek danwel zakelijk leider zijn, hebben inzage in de gegevens en de bijbehorende correspondentie. Aan derden wordt in principe geen informatie verschaft over de inschrijvingen, anders dan het totale aantal.
Eventuele pogingen om de selectiecommissie en/of de artistiek leider, direct of indirect, op wat voor manier dan ook, te beïnvloeden bij het maken van de selectie, leiden tot directe uitsluiting van deelname.

LOOPTIJD
Inschrijven is mogelijk tot en met 30 november 2017, 23.59 uur.
Inschrijvingen die na dit tijdstip bij ons binnenkomen, worden niet meegenomen in de selectie.

ANDERE OPTIES
In tegenstelling tot de afgelopen jaren is het niet mogelijk om door het winnen van een wedstrijd een plek op de bus te veroveren. Ook worden er geen andere organisaties uitgenodigd om een kandidaat af te vaardigen. Alle deelnemers worden gekozen uit de inschrijvingen via dit formulier. Inschrijvingen die op andere manieren binnenkomen worden niet geaccepteerd.

Email address *
Telefoonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms