Ilmoittautuminen kevään 2019 navigointikursseille
ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KURSSEILLE ON KIINNI! VOIT ILMOITTAUTUA TUTKINTOIHIN, OHJEET TÄHÄN: kurssivaihtoehdoista ruksi joko "Navigointi 1 -tentti" tai "Navigointi 2 -tentti", ja kirjoita vapaan sanan kenttään "suoritan tentin 22.5. tilaisuudessa, otaniemessä"

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua TRIPin navigointikursseille, tentteihin sekä tilata materiaaleja. Sinun on oltava rekisteröitynyt Teekkaripurjehtijoiden jäsen. Jos et ole vielä jäsen, liity täällä: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=178

Lisää tietoa saat nettisivuiltamme sekä sähköpostilla. Tripin koulutustarjontaan voit tutusta nettisivuillamme: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=231

Rekisteröity sähköpostiosoite *
Kirjoita sähköpostiosoite jota käytit kun rekisteröidyit Teekkaripurjehtijoiden jäseneksi. Jos et muista osoitetta, voit käydä tarkistamassa sen Suulista osoitteessa suuli.spv.fi. Tähän osoitteeseen lähetetään automaattisesti maksutiedot ja myöhemmin muu informaatio kursseista ja tenteistä. Tarkista että osoite on oikein!
Your answer
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Kurssit
Huom! Jos osallistut kurssille niin tenttiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Navigointikurssit järjestetään keväällä siten, että voit suorittaa halutessasi kevään aikana molemmat tasot peräkkäin. Navigointi 2-kurssille osallistuaksesi sinun tulee olla suorittanut joko Saaristolaivuri- tai navigointi 1 -tutkinto. *Huom.! Navigointi 1 kurssi alkoi 8.1.2019, ilmoittautumisia kurssille ei oteta enää vastaan.*
Aiempi kurssitaso
Navigointi 1-kurssille ei ole ennakkovaatimuksia. Navigointi 2 -tutkintoon vaaditaan edeltävänä joko saaristolaivuritutkinto tai Navigointi 1 -tutkinto, jonka voit suorittaa myös limittäin TRIPin navigointikursseilla.
Diplomitilaus
Huom! Suomen Navigoinnin Opettajien myöntämää Navigointi 1- diplomia tulet kaipaamaan lähinnä muistona, sen sijaan Navigointi 2 -diplomilla voit todistaa vaadittavan teoriaosaamisen KV-lupakirjaa haettaessa.
Materiaalit
Materiaalit jaetaan ensimmäisten opetuskertojen yhteydessä. Opiskellaksesi kurssin tarvitset kurssikirjan, harjoituskartan, navigaatioharpin ja astelevyn (ja omat muistiinpanovälineet ja pitkän viivoittimen). Harjoituskartat ovat aitoja alueen karttoja. Halutessasi voit tilata samalla myös sääkirjoja tai haalarimerkkejä.
Muuta
Sana on vapaa
Your answer
Miten sait tietoa kursseista?
Tietojen käsittely ja säilytys *
Lähettämällä tämän ilmoittautumisen annan suostumukseni siihen, että tietoni tallennetaan koulutusrekisteriin, ja niitä käsitellään ja säilytetään kurssitoiminnan edellyttämällä tavalla GDPR-lainsäädännön puitteissa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teekkaripurjehtijat. Report Abuse - Terms of Service