Αίτηση Συμμετοχής: 21η ΣΧΔΑ
Αίτηση συμμετοχής για την 21η Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας.
http://www.choirs.gr/2017/02/21-sxda/

Με την υποβολή της παρούσας φόρμας δηλώνετε υπεύθυνα ότι η χορωδία, την οποία εκπροσωπείτε, επιθυμεί να συμμετάσχει στην 21η Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας.

Μπορούν να συμμετάσχουν κάθε είδους χορωδίες (παιδικές, νεανικές, μικτές), με ελεύθερο πρόγραμμα διάρκειας 20΄.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 2 Απριλίου 2017. Στις αιτήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Έγκυρες θεωρούνται οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν έγκαιρα και θα περιλαμβάνουν όλα απαιτούμεν στοιχεία (σημειώνονται με αστερίσκο).

Για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αν δεν υπάρχει διαθέσιμος δημόσιος σύνδεσμος, μπορείτε να στείλετε τα σχετικιά αρχεία στο info@choirs.gr.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα Χορωδίας *
Γράψτε το όνομα της χορωδίας όπως θέλετε να εμφανίζεται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Μαέστρος *
Γράψτε το ονοματεπώνυμο του μαέστρου όπως θέλετε να εμφανίζεται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Είδος Χορωδίας *
Επιλέξτε την κατηγορία που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη χορωδία σας.
Σύντομο Βιογραφικό *
Γράψτε σε μία σύντομη παράγραφο, ένα σύντομο βιογραφικό της χορωδίας, κατάλληλο να περιληφθεί στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Μουσικό Πρόγραμμα 20' *
- 1. Τραγούδι, Συνθέτης, Στιχουργός - 2. Τραγούδι, Συνθέτης, Στιχουργός. Γράψτε με την παραπάνω μορφή το πρόγραμμα 20 λεπτών που η χορωδία θα παρουσιάσει στην εκδήλωση.
Αριθμός Χορωδών *
Συμπληρώστε τον αριθμό των χορωδών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Αριθμός Συνοδών *
Συμπληρώστε τον αριθμό των συνοδών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Στους συνοδούς περιλαμβάνεται ο μαέστρος και οι μουσικοί που συνοδεύουν τη χορωδία.
Όργανα συνοδείας *
Συμπληρώστε τον αριθμό των συνοδευτικών οργάνων της χορωδίας που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Όργανα συνοδείας *
Όργανο 1 - Ονοματεπώνυμο Μουσικού, Όργανο 2 - Ονοματεπώνυμο Μουσικού. Σημειώστε με την παραπάνω μορφή όλα τα όργανα που θα χρησιμοποιήσει η χορωδία στην εκδήλωση και αντίστοιχα το όνομα του συνοδού μουσικού. Σημειώστε εδώ και τα ονόματα των σολίστ.
Φωτογραφία Χορωδίας *
Αν υπάρχει κάποια δημόσια φωτογραφία της χορωδία στο ίντερνετ, αντιγράψτε εδώ τη διεύθυνση ιστού της φωτογραφίας (Το βρίσκετε με δεξί κλι πάνω στη φωτογραφία και "αντιγραφή διεύθυνσης εικόνας" Π.χ.: https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15267920_10154848402941738_315033572439488807_n.jpg?oh=91231e3dd9850d656d5b357b61b70b97&oe=5944D194) https://goo.gl/2VyLwU). Εναλλακτικά, αν έχετε λογαρισμό google μπορείτε να αναβάσετε τη φωτογραφία στο φάκελο που θα βρείτε εδώ: https://goo.gl/2VyLwU. Φροντίστε το αρχείο της φωτογραφίας να έχει το όνομα της χορωδίας και στο πεδίο που ακολουθεί συμπληρώστε http://fakelos.com. Αν δεν επιθυμείτε κανένα από τα παραπάνω μπορείτε να τα στείλετε με email στο info@choirs.gr και στη φόρμα συμπληρώστε http://email.choirs.gr
Βίντεο Χορωδίας *
Αν υπάρχει κάποιο δημόσιο βίντεο της χορωδία στο ίντερνετ, αντιγράψτε εδώ τη διεύθυνση ιστού της φωτογραφίας (Π.χ.:https://www.facebook.com/AlexandrianChoirs/videos/10154762823566738/ ή https://youtu.be/rzws9dNBbCI). Εναλλακτικά, αν έχετε λογαρισμό google μπορείτε να αναβάσετε το βίντεο στο φάκελο που θα βρείτε εδώ: https://goo.gl/2VyLwU. Φροντίστε το αρχείο του βίντεο να έχει το όνομα της χορωδίας και στο πεδίο που ακολουθεί συμπληρώστε http://fakelos.com. Αν δεν επιθυμείτε κανένα από τα παραπάνω μπορείτε να τα στείλετε με email στο info@choirs.gr και στη φόρμα συμπληρώστε http://email.choirs.gr
Παρατηρήσεις - Σχόλια
Υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να γνωρίζουμε;
Υπεύθυνος Επικοινωνίας *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του υπευθύνου με τον οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε για διευκρινήσεις και την πορεία της αίτησης.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Συμπληρώστε το τηλέφωνο του υπευθύνου με τον οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε για διευκρινήσεις και την πορεία της αίτησης.
email Επικοινωνίας *
Συμπληρώστε το email του υπευθύνου με τον οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε για διευκρινήσεις και την πορεία της αίτησης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει email συμπληρώστε den@exo.gr
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy