Od Voće do Trakošćana - nedjelja, 15.03.2020.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do četvrtka, 12. ožujka 2020. godine ili do popunjenja autobusa, a do tog datuma se možete i odjaviti od izleta. Nakon tog datuma odjave su moguće samo ako postoji lista čekanja, u protivnom si morate sami pronaći zamjenu ili platiti kao da ste na izletu bili. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Cijena prijevoza autobusom je 60 kn. Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Dubravko Balent - Costa (091/2122-969), Danijela Gregur i Krunoslav Tarandek (099/506-7023). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mjesto polaska *
Mursko Središće (Autobusni kolodvor) - 6.00 h / Čakovec (parkiralište Euro-Unit preko puta restorana Auto-Stop Posavec) - 6:15 h / Varaždin (kod Spara Banfica) - 6:30 h
Planinarsko društvo *
Planinarska društva prema postojećem Zakonu o pružanju usluga u turizmu smiju organizirati izlete samo za članove Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) sa plaćenom članarinom (članskom markicom) za tekuću godinu. Zbog toga vas molimo da potvrdite da ste član nekog planinarskog društva sa plaćenom članarinom (markicom) za tekuću godinu.
Potvrda plaćanja: *
Cijena prijevoza je 60 kn. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta.
Required
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva, kao i u tiskanim i elektroničkim medijima za potrebe promocije Društva i planinarstva u cjelini.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy