Aanmeldformulier Glinstertocht
Door het invullen van dit formulier meld je je aan voor de activiteit Glinstertocht tijdens de kunst- & cultuurdagen Tubbergen. Vraag een van je ouders eventueel te helpen. Krijg je niet binnen twee werkdagen reactie, neem dan contact op met stichting@zikke.nl.

Locatie:
De workshops zijn in het atelier van Kunstschool Alding aan de Oldenzaalseweg
74, 7651 KC te Tubbergen.

Dagen en tijdstip:
Workshop 1: 14 september 15.00 - 17.00
Workshop 2: 21 september 15.00 - 17.00
Workshop 3: 28 september 15.00 - 17.00

Tentoonstelling:
De tentoonstelling vindt plaats op het marktplein in Tubbergen tijdens het Glasrijk evenement op 6 & 7 oktober 12.00 - 15.00.

Kosten:
De drie workshops kosten samen €15 inclusief de glinstersteen, die de basis van het kunstobject
vormt. Dit bedrag moet contant betaald worden bij aanvang van de eerste workshop.

Bij vragen mail naar stichting@zikke.nl of bel met (0541) 74 50 07

Wat gaan we doen?
In een drietal workshops van twee uur nemen twee kunstenaars kinderen uit groep 5,6,7 en 8 mee op ontdekkingstocht om een eigen kunstobject rond het thema glinstering te maken.

In de eerste workshop op 14 september wordt betekenis gegeven aan het begrip glinstering. Dit gebeurt door een korte wandeling over landgoed Herinckhave en we laten de inspiratietafel zien met verschillende beelden van glinstering. Vervolgens gaan de kinderen in beeld brengen wat glinstering voor henzelf betekent.

Een glinstersteen zal de basis van het kunstwerk vormen.

In de tweede workshop werken de kinderen aan het kunstobject. De kinderen doen zelf ontdekkingen en experimenteren met diverse materialen, waarbij de kunstenaars het creatieve proces begeleiden en waar nodig bijsturen.

In de derde workshop worden de kunstobjecten afgemaakt en aan elkaar gepresenteerd. Ook worden de objecten ingepakt, zodat ze veilig vervoerd kunnen worden.

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober worden alle kunstobjecten bij/in de Glinsterboom op het marktplein te Tubbergen tijdens het Glasrijk evenement tentoongesteld. Beide dagen zijn de kunstenaars en de kinderen tussen 12-15 uur aanwezig om aan belangstellenden het kunstobject toe te lichten. Zij zijn dan even Glinstergidsen.

Naam deelnemer *
Your answer
Leeftijd deelnemer *
Your answer
Naam ouder/verzorger *
Your answer
e-mail adres ouder/verzorger *
Your answer
Telefoonnummer ouder/verzorger *
Your answer
Adres *
Your answer
Akkoord *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Zikke. Report Abuse - Terms of Service