Aanvraagformulier Super Saturday
Op zaterdag 22 juni staat de Super Saturday tijdens TRI ROTTERDAM op het programma. Deze dag komen alle teams van de Teamcompetitie Triathlon in actie. Om dit logistiek in goede banen te leiden hebben wij een aantal vragen. Je hoeft dit formulier alleen in te vullen als je een teamtent wil plaatsen
Naam vereniging *
Your answer
Naam contactpersoon *
Your answer
E-mailadres contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Teamtenten
Op het evenemententerrein is een groot gebied ingericht voor de teamtenten. Om een beeld te krijgen hoe wij deze ruimte gaan indelen, willen wij jullie vragen aan te geven óf je met een tent komt en, zo ja, hoe groot deze tent is. De afmeting van een teamtent mag maximaal 3 bij 3 meter zijn. Mocht jouw team echt geen andere tent hebben, geef dit dan aan, dan kijken wij of we voor een oplossing kunnen zorgen.

Belangrijk: per VERENIGING (dus niet per team) mag er één tent worden meegenomen. Stem dus goed af met de andere teamcaptains binnen jouw vereniging wie deze aanvraag doet.

Als extra service is het ook mogelijk om stroom af te nemen. Je krijgt in dit geval een eigen aggregaat (6,5 KVA). De kosten hiervoor zijn voor de vereniging.

Met de antwoorden op de vragen over een tweede tent en de positie van de tent (naast een specifieke vereniging) proberen we zoveel mogelijk rekening te houden. We kunnen echter niks garanderen.

Onze vereniging neemt een teamtent mee *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Triple Performance. Report Abuse - Terms of Service