Felvételi kérelem a Kiszámoló Egyesületbe pártoló tagként
Az alábbi kérdőív kitöltésével szeretném jelezni szándékomat az Egyesülethez való csatlakozással kapcsolatban, pártoló tagja szeretnék lenni az Egyesületnek. Az Egyesület céljaival egyetértek, az Alapszabályt elfogadom, a havi 200 forintos tagdíj fizetését vállalom.

Tudomásul veszem, hogy az adataimat a tagsági viszonyhoz önként adtam meg. Az Egyesület azt senkinek semmilyen célból és formában nem adja tovább, kivéve ha csoportos életbiztosítást kötöttem, ekkor a biztosítóval megosztja a nevem, születési időpontom és helyem a beazonosíthatóság miatt.

Tudomásul veszem, hogy az egyesületi tagság megszűnése esetén jogom van kérni az adataim törlését mind az elektronikus, mind a papír alapú belépési nyilatkozat szempontjából.
A nevem (hivatalos okiratokban szereplő módon) *
Az itt megadott nevet fogjuk lejelenteni a bankok és biztosítók felé igény esetén, ezért fontos a hivatalos név megadása. Ha van második utóneved, azt is add meg.
Your answer
Születési nevem (hivatalos okiratokban szereplő módon) *
Az itt megadott nevet fogjuk lejelenteni a bankok és biztosítók felé igény esetén, ezért fontos a hivatalos név megadása. Ha van második utóneved, azt is add meg.
Születési idő: *
Your answer
Születési hely *
Your answer
Telefonszámom: *
Ne céges számot adj, ki tudja, hol fogsz dolgozni négy év múlva, amikor keresnünk kell. Csak ügyintézés miatt keresünk és csak szükség esetén, ha e-mailben nem érünk el.
Your answer
E-mail címem *
Olyan címet adj meg, ahol fontos ügyben elérünk, de ne a céges legyen az, ki tudja, ott fogsz-e dolgozni évek múlva. (visszaigazolások, elmaradt befizetések, stb. miatt kellhet, hogy írjunk.)
Your answer
Hírlevelet kérek *
Havi maximum egy-két alkalommal az aktuális hírekről, kedvezményekről küldünk tájékoztatást. Az adataidat senki mással nem osztjuk meg. Leiratkozni az Egyesület e-mail címén lehet.
Az alábbi szolgáltatások érdekelnek: *
Több válasz is lehetséges
Required
Hozzájárulok az adataim tárolásához és az egyesületi tagságommal kapcsolatos kezeléséhez. Az adataimat harmadik félnek nem adhatják át, sem adatfeldolgozónak, sem marketing sem egyéb célra, kivéve ha az biztosítás vagy egyéb általam kért szolgáltatáshoz feltétlen szükséges. A tagsági jogviszonyom megszűnésével vagy megszüntetése mellett kérhetem magyar nyelven az adataim törlését a hatályos jogszabályoknak megfelelően a kiszamoloegyesulet@gmail.com címen, aminek az egyesület 30 napon belül eleget tesz és levélben értesít. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy