Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops / Σεπτέμβριος 2018
Αγαπητοί φίλοι,

Το καλοκαίρι κρατάει ακόμα γερά, αλλά ο Σεπτέμβριος έφτασε και είναι ο ιδανικός μήνας για ανανέωση και μεταμορφώσεις. Οι διακοπές, μας φόρτισαν τις μπαταρίες και οι εικόνες που θησαυρίσαμε, μας δίνουν έμπνευση για δημιουργία!

Ας μάθουμε να ανακυκλώνουμε δημιουργικά λοιπόν, με τα μοναδικά και ελληνικά premium χρώματα κιμωλίας, Chalk Of The Town® Paint, εύκολα και οικονομικά!

To Chalk Of The Town® Paint έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, mdf, δέρμα, ύφασμα, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία (τρίψιμο ή αστάρωμα). Προσφέρονται για όλες τις τεχνικές απλής βαφής ή αλλαγής χρώματος και σε συνδυασμό με τη σειρά κεριών Chalk Of The Town® Wax, είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις τεχνικές παλαίωσης που θα δώσουν στα αντικείμενα του χώρου σας έναν ιδιαίτερο, Shabby Chic χαρακτήρα!

Οικολογικά και Ελληνικά!

Τα χρώματα του Chalk Of The Town® είναι υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά! Παρασκευάζονται στην Ελλάδα και δημιουργήθηκαν μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώματα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 22 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, ταυτόχρονα με τον πολιτισμό του.
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρους δημιουργικούς συνδυασμούς! Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας στο workshop!

Στην πράξη μαθαίνουμε για πάντα!

Είναι αλήθεια πως μόνο με την προσωπική συμμετοχή μαθαίνουμε αποτελεσματικά.
Το τρίωρο σεμινάριο, "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη – και μαθαίνουμε τα μυστικά, τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο χρήσης των χρωμάτων κιμωλίας Chalk Of The Town® καθώς και τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές επεξεργασίας και αναπαλαίωσης αντικειμένων, ώστε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, σε ό,τι αγαπάμε! Και το σημαντικότερο: Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας δημιουργικά.

Αξίζει πολύ, στοιχίζει λίγο!

Το κόστος του workshop είναι 30 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα μικρό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας, ως δώρο!

Ελάτε να γίνουμε παρέα!

Για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 25 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε έναν φίλο/ φίλη που μπορεί να τον / την ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://goo.gl/forms/hkM9kdtwEaI3nAZD3
Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει να πραγματοποιήσετε το workshop μαζί. Δηλώστε στο ειδικό πεδίο το όνομα/τα της υπόλοιπης παρέας σας.
Θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).

Προσοχή: Δήλωσε συμμετοχή μόνο αν είσαι σίγουρος!

H δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Είμαστε αυστηροί σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, επιβαρυνόμαστε (πραγματικά δυσβάσταχτα!) και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

Σε περίπτωση ακύρωσης:

- Έως 3 ημέρες πριν από το σεμινάριο, δεν υφίσταται χρέωση (αλλά προσπάθησε να μην ακυρώσεις!)
- Από 2 ημέρες έως και 24 ώρες πριν από το σεμινάριο, υφίσταται χρέωση 50% επί της τιμής του σεμιναρίου. Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού, επιστρέφεται το 25% της αρχικής τιμής.
- Σε διάστημα λιγότερο των 24 ώρών πριν από το σεμινάριο, υφίσταται χρέωση 100% επί της τιμής του σεμιναρίου. Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού, επιστρέφεται το 50% της αρχικής τιμής.
- Το νέο σεμινάριο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία αυτού που ακυρώθηκε, ώστε να ισχύει η επιστροφή.

Τρόποι πληρωμής:

- Στο site μας: https://shop.chalkofthetown.gr/collections/workshops (μέσω PayPal, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, Viva Wallet)
- Σε τραπεζικό λογαριασμό, που θα σας στείλουμε, εφόσον μας ζητηθεί, ή σε περίπτωση ακύρωσης.
- Στο χώρο, κατόπιν της διεξαγωγής του workshop, είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Πού βρισκόμαστε:

Τα workshops, πραγματοποιούνται στο Chalk Of The Town - Athens Lab, Αμύντα 13, ΤΚ 116 35, στο Παγκράτι. (Πλησίον στάση Μετρό Ευαγγελισμός) Τηλ επικοινωνίας: 2107295541. Βρείτε μας στο χάρτη: https://goo.gl/maps/dJEmf9rVnbw .
Σημείωση:
Εφόσον αποστείλετε το παρόν e-mail, έχοντας συμπληρώσει την επιθυμητή ημερομηνία συμμετοχής σας, αυτόματα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής στο workshop, όπως αναφέρονται παραπάνω.
Σας παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, ώστε να έχουμε όλα τα αναγκαία στοιχεία. (Τα δεδομένα σας είναι απολύτως εμπιστευτικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ χωρίς την άδειά σας.)

Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε έναν φίλο/ φίλη που μπορεί να τον / την ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://goo.gl/forms/hkM9kdtwEaI3nAZD3
Βρείτε μας στα social media:
FB page: https://www.facebook.com/ChalkOfTheTownGreece
Instagram: https://www.instagram.com/chalkofthetowngr
Pinterest: https://gr.pinterest.com/ChalkOfTheTown_

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.