Gestalt Alapképzés 2020 tavasz
Jelen űrlap nyomtatható verzióját e-mailben küldjük meg neked, ha a folyamat végén lezárod az adatlap kitöltését. A jelentkezési lap kitöltése jelentkezésnek minősül, ami az aláírt és megküldött jelentkezési lap beérkezését követően válik érvényessé. Ezt követően küldjük a számlát a részedre. Amennyiben egy héten belül nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a krisztina.petka@gestalt.hu e-mail címen, vagy a +36 20 349-5969-es telefonszámon. Köszönjük!

A csoport létszáma 14 főben limitált, amennyiben a csoport betelt, a jelentkezésedet csak várólistán tudjuk tartani. Erről minden estben e-mailben értesítést küldünk.

Az űrlapon piros csillaggal(*) jelölt kérdések kitöltése kötelező.

Név
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Számlán szereplő név vagy cégnév:
A számlát az itt megadott névre álltjuk ki. Ha utólagos adatmódosítás miatt kéred a számla sztornózását, adminisztrációs díjat számítunk fel. (1.500 Ft + ÁFA). FONTOS! A részvételi díj kapcsán megjelölt kedvezményeket csak magánemberként tudod igénybe venni, ezért kedvezményes részvétel esetén cégre szóló számlát nem tudunk kiállítani.
Your answer
Számlázási cím:
Your answer
Telefon / Mobil:
Your answer
Levelezési cím (amennyiben eltér a számlázási címtől):
Your answer
Részvételi díj és kedvezmények
A MaG-tagoknak járó 20% kedvezményt akkor veheted igénybe, ha már MaG-tag vagy, vagy ha a jelentkezéseddel együtt kitöltesz egy belépési nyilatkozatot a MaG-ba, és befizeted a tagdíjat. Belépni a MaG-ba a http://gestalt.hu/magyar-gestalt-egyesulet/tagjaink/ oldalon tudsz. A kedvezményeket magánszemélyek részére nyújtjuk. Céges számla esetén az alapdíjat számlázzuk.
Lemondási feltételek
Visszalépés csak írásban lehetséges. A részvétel visszamondása esetén, ha a kurzust megelőző 2 héten belül történik, 25% + ÁFA adminisztrációs költséget számolunk fel. A kurzust megelőző 2 napon belüli lemondás esetén a résztvevő a teljes díjat köteles megtéríteni. A bejelentett résztvevő helyettesítésére természetesen van lehetőség.
Honnan értesült a Gestalt Alapképzésről?
Your answer
Az adatlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Gestalt Egyesület személyes adataimat a tanfolyam szervezésésével szükségszerűen együtt járóan tárolja, kezelje az ügyintézéshez szükséges mértékig és ideig, valamint a tanfolyam ideje alatt és ahhoz kapcsolódóan kapcsolattartási célra felhasználja. Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás és érintetti igények bejelentése: Magyar Gestalt Egyesület, 1146 Budapest, Zichy Géza utca 5., e-mail cím: elnokseg@gestalt.hu *
Required
FONTOS! Az űrlap kitöltése és elküldése után a rendszer automatikusan megküldi a jelentkezési lapot e-mailben a részünkre, ezt továbbítjuk neked, amint beérkezett! Kérjük, hogy azt nyomtasd ki, írd alá, és küldd el a krisztina.petka@gestalt.hu e-mail címre. Amennyiben ez nem történik meg 8 napon belül, az űrlapon tett nyilatkozatot nem tudjuk érvényesnek elfogadni, és az űrlap kitöltése során megadott adatokat automatikusan töröljük adatbázisunkból. Köszönjük az együttműködésedet!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Magyar Gestalt Egyesület. Report Abuse