Szász erődtemplomok nyomában
Mindenkit szeretettel várunk kétnapos autóbuszos kirándulásunkra, amelyet 2019. december 14-15. között szervezünk. A túra célja a szász erődtemplomok felfedezése a következő útvonalon:

Első nap (december 14., szombat): Szászfehéregyháza, Kőhalom, kőhalmi vár és múzeum, Kaca, Mirkvásár, Homoród. Szállás Kőhalomban, hotelben, kétágyas szobákban.

Második nap (december 15., vasárnap): Kőhalom, Nagysink, Szentágota, Berethalom, Szászsáros.

A részvételi díj EKE-tagoknak és 18 éven aluliaknak 155 lej, a többi résztvevő számára 175 lej, ami tartalmazza a szállítás és a szállás költségeit.
NEM tartalmazza a belépő díjakat és a templomokban ajánlott perselypénzt/adományt, továbbá a vacsorát és a reggelit azoknak, akik igénylik a hotel vendéglőjében.
Bővebb információért látogass el weboldalunkra: https://bit.ly/3315obq

Szervező: Szima Márton.
Vezetéknév: *
Your answer
Keresztnév: *
Your answer
Életkor: *
Your answer
EKE-tag? *
Helység: *
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mailcím: *
Your answer
Szeretnél vacsorát fogyasztani a hotelben? (Erre az adatra csak igényfelmérés szempontjából van szükségünk, hogy értesíteni tudjuk vendéglátóinkat. Természetesen a helyszínen is eldöntheted, hogy igényelsz-e vagy sem étkezést.) *
Szeretnél reggelit fogyasztani a hotelben? (Erre az adatra csak igényfelmérés szempontjából van szükségünk, hogy értesíteni tudjuk vendéglátóinkat. Természetesen a helyszínen is eldöntheted, hogy igényelsz-e vagy sem étkezést.) *
Adatfeldolgozási tájékoztatás
A szervezők a résztvevők által jelen űrlap kitöltésével önként szolgáltatott adatokat feldolgozzák a következő célokra: a résztvevők nyilvántartása; kapcsolattartás a résztvevőkkel a túra előtt, közben és után; fizetési bizonylatok kiállítása; statisztikák készítése a túrán való részvételről; a résztvevők tájékoztatása az EKE-Kolozsvár 1891 további rendezvényeiről. A szervezők a feldolgozott adatokat biztonságos körülmények között, szigorúan bizalmasan kezelik, harmadik személyeknek át nem adják. A résztvevők önként hozzájárulnak közölt adataiknak a fentebb említett célokra való felhasználásához. A regisztrált személyek kérhetik adataik törlését nyilvántartásunkból, amennyiben visszalépnek a túrán való részvételtől, illetve a túra lebonyolítása után. Az erre vonatkozó kéréseket e-mailen, az egyesület e-mail címére kell küldeni.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy