Pristopna izjava Bitcoin društvo Slovenije
Pristopna izjava za včlanitev v Bitcoin društvo Slovenije. Vljudno vas prosimo, da članarino v protivrednosti 20€, poravnate v 7 dneh od oddane pristopne izjave. Pristopna izjava je hkrati tudi prijava na seznam za obveščanje. Statut društva najdete na sledeči povezavi: https://bitcoin.si/assets/statut.pdf. Članarina se plačuje za tekoče leto 1x letno.
Email address *
Ime *
Priimek *
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Ulica in hišna številka *
Poštna številka *
Kraj *
Država *
Potrebujete osebni tečaj ali predavanje o osnovah kriptovalut? *
Required
Opcijsko navedite vaše povezave do družabnih omrežij kot so (Facebook, Twitter, Telegram,Skype...)
Imate podjetje, ki se ukvarja s kriptovalutami, blockchain tehnologijo, fintech ali razvojem poslovnih finančnih rešitev? *
Required
V kolikor ste pri vprašanju "Imate podjetje" izbrali DA vas vljudno prosimo za več informacij o podjetju za morebitno poslovno povezovanje.
Vaše osebne podatke hranimo skladno z veljavno zakonodajo , na vaš email naslov boste premali uradna vabila in obvestila Bitcoin društva Slovenije. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebni h podatkov *
Required
Način plačila (Podrobnosti prejmete tudi v elektronskem sporočilu po oddani pristopni izjavi) *
Navedite prosim ID transakcije v primeru direktnega plačila s kriptovaluto Bitcoin ali Ethereum.Navedite TRR v primeru plačila na tekoči račun društva, potrdilo o nakazilu pa pošljite na info(at)bitcoin.si.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy