INSCHRIJFFORMULIER PROEFLES (VRIJBLIJVEND)
Evites Ballet & Dansschool organiseert een paar keer per jaar proeflessen voor nieuwe leerlingen.

Om deel te nemen aan een proefles, dient u dit formulier in te vullen. Na invulling krijgt u een bevestiging en ontvangt u alle gegevens over de proefles.

De proefles is geheel vrijblijvend. Zelfs wanneer ons dansjaar is begonnen kunt u een proefles aanvragen. Voor kinderen 6 jaar en ouder kunnen proeflessen plaatsvinden tijdens de reguliere lessen. U krijgt na het invullen van het formulier een uitnodiging. Voor kinderen tussen 2-4 jaar die de eerste keer een proefles willen doen met ouders erbij organiseren wij proeflessen in de vorm van een open dag. Wij reserveren dan 1.5 uur voor een dansles, introductie, afsluiting en evt. oudergesprek.

Peuter proeflessen/open dag
Wij bieden tijdens een (open)proefles/opendag peuter/kleuter (met ouders in de proefles) een Dans Workshop, zodat uw kind en u kennis kunnen maken met onze Dansschool en onze docent(en) en een eerste kennismaking met Dans kunnen ervaren. Na de Workshop heeft u de mogelijkheid ons persoonlijk te spreken en zijn wij er om uw vragen te beantwoorden. Om dit mogelijk te maken rekenen wij 5 euro per kind.

Kleuters (schoolgaande kinderen 4+ jaar) en 6+ kinderen open dag/proefles

Voor 4+ en 6+ kinderen die een proefles klassiek ballet of Modern/MIX willen volgen kan er gekozen worden voor open dag waarbij de ouders aanwezig zijn meestal 1 a 2 x per jaar (open dag), of tijdens de reguliere les (doorlopend het hele jaar door). Kosten voor een open dag of proefles tijdens de reguliere lessen (ouders zijn bij de reguliere lessen niet aanwezig)
5 euro.

Na de open proefles zal de docente iedereen persoonlijk spreken en is er gelegenheid om uw kind direct in te schrijven voor de reguliere lessen.
Tijdens inschrijving wordt u ingedeeld in de les waar uw voorkeur naar uit gaat, maar natuurlijk wel op basis van beschikbaarheid.

Na een proefles tijdens de reguliere les kunt u de docente voor en na de les kort aanspreken over hoe uw kind de les heeft ervaren. Na afloop indien de proefles is bevallen kunt u op onze website REGULIER INSCHRIJFFORMULER invullen om uw kind op te geven.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd een email sturen naar administratie@evites.nl.

LET OP: Mocht u verhinderd zijn en niet naar de proefles kunnen komen, gelieve uw kind per email af te melden. Het aantal plaatsen voor de proefles is namelijk beperkt. Alle informatie wordt per email verstuurd na ontvangst van het proeflesinschrijfformulier. Leest u daarom zorgvuldig de bevestigingsmail door.

Hartelijke groet,

Evites Ballet & Dansschool

Voornaam cursist *
Your answer
Achternaam cursist *
Your answer
Geslacht *
Huidige leeftijd cursist *
Your answer
Geboortedatum (let op: op dit int.form. maand/dag/jaar) *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Toevoeging
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Ouder/verzorger - Achternaam *
Your answer
Ouder/verzorger - Voornaam *
Your answer
Relatie tot cursist *
Mailadres ouder/verzorger *
Op dit mailadres ontvangt u van ons de inschrijvingsbevestiging en/of informatie met betrekking tot de lessen. Geeft u aub een mailadres op waarop u goed bereikbaar bent.
Your answer
Telefoonnummer ouder/verzorger (mobielnummer) *
Op dit nummer wordt contact met u opgenomen bij vragen of spoed, geeft u aub alleen het telefoonnummer op waarop u goed bereikbaar bent.
Your answer
Proefleskeuze *
Voor welke proefles/workshop wilt u uw kind inschrijven? Actuele proeflesdata kunt u vinden op onze website. Voorkeur kunt u opgeven in de opmerkingen. Als u geen voorkeur opgeeft, dan roosteren wij u automatisch in.
Proefles Mogelijke Datum *
Dit zijn de mogelijke data van onze proeflessen. Let op: Wij organiseren 3 tot 4 x per jaar proeflessen/open dagen. Proefles voor peuters 2-4 jaar tijdens de reguliere les is helaas niet mogelijk vanwege afleiding. Tijdens open proeflessen bent u als ouder welkom. Voor schoolgaande kinderen vanaf 4+ of 6+ jaar kan evt. een proefles tijdens de reguliere lessen, deze proefles is zonder ouders omdat de kinderen zelfstandiger zijn en naar school gaan. Voor proeflessen van kinderen 2-4 en 6 jaar en ouder geldt dat er ingeschreven kan worden voor andere dag of locatie dan waar uw kind proefles heeft gehad (naar beschikbaarheid).
Voorkeur lesdag *
Op welke dag wilt u eventueel bij inschrijving na de proefles de cursus dan volgen? Wij weten dit graag van te voren om teleurstellingen te voorkomen wanneer lesdagen al vol zijn.
Voorkeur locatie *
Op welke locatie wilt u eventueel bij inschrijving na de proefles de cursus volgen? Zie onze website voor het uitgebreide lesrooster. Hierin kunt u de locatie, dag en tijdstip van de verschillende cursussen terugvinden. Ook vindt u hier de route en locatiegegevens. Bij inschrijving zullen wij proberen de cursist in te roosteren naar de opgegeven voorkeurslocatie, maar helaas kunnen wij dat niet garanderen. Onze locaties zijn niet meer dan 10 minuten van elkaar verwijderd.
Heeft uw kind ook een proefles gehad bij een andere dansschool of is/was uw kind op een andere dansschool ingeschreven? Zo ja, waar? Welke dansschool?
Your answer
Overige opmerkingen?
Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen? Proeflessen worden zo mogelijk altijd ingepland op Woensdag, Zaterdag of Zondag. Houdt voor data onze website in de gaten.
Your answer
Waar/hoe heeft u ons gevonden? *
Graag horen wij waar u ons heeft gevonden zodat wij onze PR & Markerting verder kunnen verbeteren.
Algemene voorwaarden *
Met het insturen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn te vinden en te downloaden van onze website: http://www.eviteskids.nl/over/algemene-informatie-voorwaarden/
Required
Wij organiseren vaak presentaties en voorstellingen voor ouders, familie en vrienden. Hiervoor vragen wij soms Hulpouders/vrijwilligers. Indien uw kind cursist wordt bij ons bent u dan bereid om te helpen? *
Omdat onze organisatie maar uit 3 werknemers bestaat vragen wij soms extra hulp. Bent u bereid om af en toe te helpen? Meestal in het weekend of woensdagmiddag. Zonder vrijwillige hulp van de ouders kan onze dansschool geen voorstellingen organiseren.
Betalingsmethode proefles LET OP: vergeet nadat u de betaling heeft gedaan niet terug te keren naar dit formulier om te verzenden. U vult dus dit formulier in terwijl betaling via een losse link verloopt. Bedankt! *
Wij bieden tijdens een (open)proefles/opendag peuter/kleuter (met ouders in de proefles) een Dans Workshop, zodat uw kind en u kennis kunnen maken met onze Dansschool en onze docent(en) en een eerste kennismaking met Dans kunnen ervaren. Na de Workshop heeft u de mogelijkheid ons persoonlijk te spreken en zijn wij er om uw vragen te beantwoorden. Om dit mogelijk te maken rekenen wij 5 euro per kind. Voor 6+ kinderen betaalt u 5 euro tarief voor een proefles tijdens de reguliere lessen.
Required
betaling open dag/proefles/workshop *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service