AS - Prijavi Moderatora
Priložena "zvanična" prijavna forma u kojoj pojedinac poseduje pravo prijave osoblja sajta Anime Srbija! Putem iste, pojedinac može da se žali na sam rad (moderatiranje) ili nepravedan "ban" koji je dat tokom određene situacije i slučaja. Molimo da se forma ispod popuni maksimalno korektno, bez lažnih dokaza ili izjava! U protivnom, formu i žalbu nećemo uvažiti, a vaše ime se može naći na "blacklist" našeg sajta!
Vaše Ime *
Vaš Disqus Username *
Molimo da unesete vaš Disqus "Username". Odnosno, ime Disqus profila na sajtu Anime Srbija!
Vaša Email adresa *
Username Moderatora kog prijavljujete *
Molimo da izaberete tačan razlog korišćenja ove forme. *
Detaljno nam napišite šta se dogodilo *
Molimo da nam u nekoliko rečenica opišete šta se tačno dogodilo, i kakav tačan problem posedujete. (poželjno je dostaviti i link ka slikama koje ujedno mogu služiti kao dokaz)
Kada se problem tačno dogodio? *
MM
/
DD
/
YYYY
Saglasan/la sam da *
Molimo da označite sva polja saglasnosti pre slanja prijave. Ovim putem, ograđujemo se da snosite odgovornost ukoliko šaljete lažne prijave ili namera spama!
Required
Obavezno Pročitati
* - Molimo da unosite ispravan username "Disqus" naloga na AS sajtu. Pogrešno unesen "Disqus" username uzrokuje nemogućnost da vam pomognemo u vezi vašeg slučaja i prijave.
** - Molimo da unesete i ispravnu email adresu preko koje ste se registrovali na AS sajt (Disqus). Na ovaj način ste 100% uvereni da ćemo moći da vam se obratimo u vezi poslate prijave.
*** - Molimo da što je tačnije i preciznije objasnite i pojasnite problem u kom ste se našli. Ukoliko ste "Banovani", molimo da nam napišete kako se to dogodilo, i zbog čega mislite da je "Ban" nepravedno nastupio. Ukoliko "Prijavljujete Moderatora", molimo da nam upišete tačan "Username" istog, uz sve potrebne dokaze i mišljenje zbog čega mislite da "Moderator" ne vrši dobro svoju funckiju.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy