AS - Prijavi Moderatora
Priložena "zvanična" prijavna forma u kojoj pojedinac poseduje pravo prijave osoblja sajta Anime Srbija! Putem iste, pojedinac može da se žali na sam rad (moderatiranje) ili nepravedan "ban" koji je dat tokom određene situacije i slučaja. Molimo da se forma ispod popuni maksimalno korektno, bez lažnih dokaza ili izjava! U protivnom, formu i žalbu nećemo uvažiti, a vaše ime se može naći na "blacklist" našeg sajta!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vaše Ime *
Vaš Disqus Username *
Molimo da unesete vaš Disqus "Username". Odnosno, ime Disqus profila na sajtu Anime Srbija!
Vaša Email adresa *
Username Moderatora kog prijavljujete *
Molimo da izaberete tačan razlog korišćenja ove forme. *
Detaljno nam napišite šta se dogodilo *
Molimo da nam u nekoliko rečenica opišete šta se tačno dogodilo, i kakav tačan problem posedujete. (poželjno je dostaviti i link ka slikama koje ujedno mogu služiti kao dokaz)
Kada se problem tačno dogodio? *
MM
/
DD
/
YYYY
Saglasan/la sam da *
Molimo da označite sva polja saglasnosti pre slanja prijave. Ovim putem, ograđujemo se da snosite odgovornost ukoliko šaljete lažne prijave ili namera spama!
Required
Obavezno Pročitati
* - Molimo da unosite ispravan username "Disqus" naloga na AS sajtu. Pogrešno unesen "Disqus" username uzrokuje nemogućnost da vam pomognemo u vezi vašeg slučaja i prijave.
** - Molimo da unesete i ispravnu email adresu preko koje ste se registrovali na AS sajt (Disqus). Na ovaj način ste 100% uvereni da ćemo moći da vam se obratimo u vezi poslate prijave.
*** - Molimo da što je tačnije i preciznije objasnite i pojasnite problem u kom ste se našli. Ukoliko ste "Banovani", molimo da nam napišete kako se to dogodilo, i zbog čega mislite da je "Ban" nepravedno nastupio. Ukoliko "Prijavljujete Moderatora", molimo da nam upišete tačan "Username" istog, uz sve potrebne dokaze i mišljenje zbog čega mislite da "Moderator" ne vrši dobro svoju funckiju.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy