SKEDË PUNËKËRKUES
SKEDAT "PUNËDHËNËS" DHE "PUNËKËRKUES" JANË KRIJUAR ME QËLLIM KRIJIMIN E NJË RRJETI TË BRENDSHËM PUNËSIMI NË UNIKO. NËPËRMJET KËSAJ SKEDE PUNËKËRKUESI APLIKON PËR VENDE PUNE SIPAS FORMIMIT TË TIJ UNIVERSITAR.
EMËR/MBIEMËR *
Your answer
VENDLINDJA *
Your answer
VENDBANIMI *
Your answer
KONTAKTI TEL/CEL *
Your answer
ADRESA E-MAIL *
Your answer
FAKULTETI *
Your answer
DEPARTAMENTI *
Your answer
PROGRAMI I STUDIMIT KU JENI DIPLOMUAR *
Your answer
VITI KUR JENI DIPLOMUAR *
Your answer
NIVELI I STUDIMEVE TË PËRFUNDUARA *
NOTA MESATARE *
Your answer
FUSHAT E INTERESIT PËR PUNËSIM *
Your answer
PUNËSIMI AKTUAL
Your answer
GJUHËT E HUAJA QË ZOTËRONI
AFTËSI DIGJITALE (PROGRAME KOMPJUTERIKE)
Your answer
TË DHËNA TË TJERA
PSE KËRKONI TË PUNËSOHENI NË KËTË VEND PUNE ?
Your answer
JU FALËNDEROJMË PËR KOHËN E KUSHTUAR!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service