Webbinarium 14/6-2023 kl 19.00

Sista anmälningsdatum: 10/6-2023 

Om webbinariet:

Berikning – för ett lyckligare hundliv!

För våra tamhundar som lever väldigt uppstyrda liv, och som har det mesta i vardagen bestämt av oss hundägare är det viktigt att få utrymme att bete sig som hundar. Att ges möjlighet att uttrycka sina naturliga beteendebehov - gör vi genom berikning!

Tänk dig själv att inte få promenera om du vill, inte få hålla på med din favorithobby eller att behöva äta samma sak varje dag. Alla djur har beteenden som är så viktiga att djuret behöver få utföra dessa. Berikning är att hjälpa hunden få utlopp för dessa naturliga beteendebehov. Under det här föredraget pratar vi om vikten av att fråga hunden, ge hunden valfrihet och ett privatliv och självklart hur du kan låta din hund få vara just hund.

Om föredragshållaren:

Linda Atmer är biologen som vidareutbildat sig inom hundars beteenden och specialiserat sig på hundars välfärd och beteendebehov. Hon jobbar med kurser, konsultationer, föreläsningar och utbildningar inom hund i företaget HundTänk med säte i Stockholm. Berikning är en viktig del av allt HundTänk gör och går som en röd tråd genom hela verksamheten.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Medlemsnummer *
E-post *
Mobilnummer *
Fyll gärna i vilken ras ni har
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy