ChattyMeals Värd registrering
Detta är ett formulär för registrering på ChattyMeals. Detta formulär kommer att användas under valideringen av ChattyMeal-konceptet. Under den här tiden kommer vi att validera idén bakom ChattyMeals koncept och samtidigt bygga en riktig plattform med hänsyn tagen till alla feedback och åsikter vi har fått under denna period.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-postadress
E-postadress som kommer att användas av ChattyMeals för att kommunicera med dig. E-postadress är privat och kommer aldrig att publiceras på webbplatsen.
Ange din giltig e-postadress *
Profilnamn
Ditt profilnamn på ChattyMeals.
Ange ditt profilnamn *
Plats
Din plats och ditt land
Ange din stad och ditt land *
Länkar till dina sociala profiler
Vi vill bygga en trygg och säkert ChattyMeals som bygger på förtroende, tillit, lojalitet och öppenhet. Det första steget i det är att införa en länk till minst en av dina offentliga sociala profiler. Länken till dina sociala profiler kommer att finnas tillgänglig under din profilinformation. Du är välkommen att ha så många länkar till dina sociala profiler som du vill. Detta ökar din trovärdighet och trovärdighet.
Vi kommer att använda din offentliga profilbild från några av de angivna länkarna som din bildprofil. Om du vill använda en annan bild eller din offentliga bildprofil inte uppfyller våra krav, skicka gärna bild till vårt e-postadress chattymeals@gmail.com och ange ditt profilnamn.
Kraven på profilbild är att den visar en ansiktsbild av dig. Den föredragna storleken är 120 x 120 px. Men även om du har någon annan bild i annat format, skicka gärna den till oss och vi kan göra vår bästa och i samråd med dig editera bilden så att du är nöjd med den.
För exempel med profilen och bilden, se ChattyMeals grundarens profil: http://chattymeals.com/hosts/SlobodanZubac.html
Ange en länk eller flera länkar till dina offentliga sociala profiler, t.ex Facebook, LinkedIn, mm
Om dig
En kort presentation om dig, dina intressen och din personlighet.
Skriv en kort presentation om dig själv *
Ange dina talade språk *
Ange ditt födelsedatum i format år-mm-dd. *
Ange ditt yrke
Ange dina intressen
Ange ditt telefonnummer inklusive landskod. *
Telefonnumret kommer att användas av dina gäster för att kommunicera med dig om något oväntat inträffar i samband med evenemanget. Telefonnumret är privat och kommer aldrig att publiceras på webbplatsen.                                                                    
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy