QUÈ OPINA MARÍA JOSÉ SALVADOR?
Arriba una nova edició del cicle de tertúlies 'Què Opina' amb membres del Consell de la Generalitat. En aquesta ocasió, parlarem amb la consellera María José Salvador sobre polítiques d'habitatge amb perspectiva juvenil.

Per a confirmar-hi la vostra assistència, necessitem que empleneu aquest formulari. Places limitades.

L'acte serà el dimarts 30 d'octubre, a les 18.00 hores, a l'Sporting Club de Russafa (Carrer Sevilla, 5, València)

Vos hi esperem! #QuèOpinaSalvador #OpinaJove #Participació #Habitatge

DADES PERSONALS
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Correu electrònic *
Your answer
Població *
Your answer
ENTITAT
Pertanys a alguna entitat membre del Consell Valencià de la Joventut? Quina?
Your answer
Pertanys a una entitat encara que no siga membre del Consell Valencià de la Joventut?
Your answer
PREGUNTES A LA CONSELLERA SALVADOR?
Planteja les teues preguntes, propostes, suggeriments i/o consultes sobre habitatge a la consellera María José Salvador.
PREGUNTES, CONSULTES I/O SUGGERIMENTS SOBRE HABITATGE
Your answer
PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de l'obligació d'informar en la recollida de dades sobre la base de l'article 5 de la Llei Orgànica, 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem de l'existència d'un fitxer o tractament de dades de caràcter personal, degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), titularitat de CONSELL VALENCIÀ DE LA JOVENTUT, creat per a tramitar i gestionar les diferents activitats juvenils organitzades i promogudes per l'entitat. Les dades romandran arxivats per a enviar-los comunicacions informatives que li puguen ser d'interés de CONSELL VALENCIÀ DE LA JOVENTUT, per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics, per a açò vosté consent expressament, conforme a l'estipulat per l'article 21 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI). En qualsevol moment podrà exercitar els seus drets d'accés, cancel·lació, oposició i rectificació (drets ARC), mitjançant un escrit, acreditant la seua personalitat, dirigit a CONSELL *VALENCIÀ DE LA *JOVENTUT calle Llanterna, núm. 26, C.P. 46001, València (València).
*
AUTORITZACIÓ TRACTAMENT D'IMATGE
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18 de la Constitució i regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), pel Reglament de desenvolupament de la LOPD (RLOPD) i pel RGPD de la Unió Europea.

La Llei Orgànica de Protecció de Dades estipula que el tractament de les dades de caràcter personal requerirà el consentiment inequívoc de l'afectat/da. Per tant procedim conforme a aquesta obligació legal a sol·licitar la seua autorització personal per a publicar les imatges que consten en el nostre fitxer o tractament de dades denominat Gestió d'Alumnes, i per açò sol·licitem el seu consentiment inequívoc, exprés i per escrit, per a poder publicar aquestes imatges, en les quals vostè aparega ja siga individualment o en grup assistint o participant en activitats impartides per Consell Valencià de la Joventut. Aquest material gràfic solament es podrà publicar en la pàgina web de l'entitat (www.conselljoventut.org) i/o en els perfils corporatius de l'entitat en les diferents xarxes socials.

Perquè el Consell València de la Joventut, puga procedir a publicar les imatges referides a la meua persona, captades o gravades, als perfils corporatius de les xarxes socials i/o la pàgina web corporativa. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consell Valencià de la Joventut.