Formulari de inscripció taller 'Llum | So | Projecció, amb Marc Vilanova / IF BARCELONA 22'
Dies: Del 5 al 6 de novembre del 2022. Places limitades. Horari: de 10h a 14h i de 15:30 a 19:30h.
Duració total: 16 hores. Lloc: Teatre Principal, Sala d’assajos (Terrassa)

Per formalitzar la inscripció has d'efectuar l'ingrés de la matrícula al següent número de compte: IF Barcelona - Associació Interseccions. IBAN: ES84.2100.0965.5002.0021.3692 BIC/Codi SWIFT: CAJASBBXXX I indicar el teu NOM I COGNOM + el concepte "Curs IF 2022" Un cop feta la transferència, si us plau, envia'ns un correu electrònic amb el resguard de la mateixa a ifbarcelona.info@gmail.com i així procedirem a la reserva final de la matrícula.

Preu: 90€ (Descompte del 15% per a socis UNIMA, Alumne o exalumne de l'Institut del Teatre i soci de Putxinel·li/Titeresante).

Moltes gràcies! Ens veiem a l'IF Barcelona 22'

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
+ INFO DEL TALLER 'LLUMS | SO | PROJECCIÓ'

Nota del tallerista: “En aquest taller explorarem el potencial de la llum a l'espai escènic. Ens introduirem al software Max/MSP amb exemples pràctics per a poder controlar la llum, so i projecció des d'un mateix ordinador. Experimentarem com el color, les ombres i els reflexos poden transformar un espai i desvetllarem tota la tècnica que hi ha al darrere. Treballarem amb materials com ara el led digital, la llum incandescent, la fibra òptica, el làser, la il·luminació de teatre, miralls, filtres i projeccions. Descobrirem com sincronitzar-ho tot de forma orgànica i com controlar-ho sense tenir un ordinador en escena. Desenvoluparem petits projectes durant el taller i veurem exemples fàcils que ens permetran portar qualsevol idea en escena”.

MARC VILANOVA

Marc Vilanova (1991) és un artista sonor i visual que treballa a la intersecció de l'art, la ciència i la tecnologia. La producció artística de Vilanova sempre ha estat liderada per un esperit d'innovació alimentat per l'interès pels nous mitjans. Fusionar la recerca i les pràctiques artístiques en projectes en què s'exploren conceptes com l'audiovisualitat, l'automatització, l'autoexpressió de la màquina, la IA i la superintel·ligència i les implicacions sociopolítiques sobre la relació de la societat amb la tecnologia.

Actualment, crea instal·lacions audiovisuals mentre també treballant amb performances i col·laboracions interdisciplinàries amb dansa, teatre i imatges en moviment. Les seves peces s'han presentat en festivals d'arreu del món al Japó, EUA, Canadà, Brasil, Colòmbia, Cuba, Iran, Taiwan, Corea del Sud, Rússia i molts països d'Europa.

Ha rebut nombroses beques, premis i residències, com ara el prestigiós Headlands Center for the Arts, San Francisco 2020, Bemis Center for Contemporary. Art Fellowship, Omaha 2019, Premi KARA, Teheran 2018, Citizen Artist Incubator, Linz 2017, Encouragement Prize Tokyo Experimental Festival 2016, Premi del Jurat al Saxopen, Congress Strasbourg 2015 o Primer Premi al Concurs Internacional de Performance d'Art Sonor de Saragossa 2014, entre d’altres.

Com a pedagog, Vilanova ha dirigit tallers de creació transdisciplinària, electrònica en directe, improvisació lliure i tècniques esteses. Ha estat convidat com a professor convidat a la Universitat Nacional de Tòquio GEIDAI, Universidad de los Andes, Universidad Javeriana de Bogotá, Moshen Gallery Teheran, Universitat Federal de Rio de Janeiro “UNIRIO”, Sibelius Academy Helsinki, Hochschule für Musik Basel, entre d’altres.

www.marcvilanova.com

IG: @marcvilanovapinyol


Nom i cognoms *
DNI o passaport *
Nacionalitat *
Número de telèfon *
Breu biografia *
Motivació per a fer el curs *
Indica si et trobes en alguna de les següents situacions
Clear selection
Com ens has conegut?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy