Vall de Pop y Castell de Castells, inscripción para la presentación de la web informativa de Passaport Mariana Alta.
El 25 d'octubre a les 16:00h, serà a Benigembla, en ajuntament, per a les poblacions de Benigembla, Castell de Castells i Murla.

El 3 de novembre a les 10:00h serà a Xaló en l'oficina de turisme de Vall de Pop, per a les poblacions de Senija, Xaló, Llíber, Alcalalí i Parcent.

Es presentarà la web https://passaportmarinaalta.org/ .També s'explicarà en què consisteix Passaport Marina Alta, com poden formar part de Passaport i com emplenar el formulari Google.

En Passaport Marina Alta treballa amb l'objectiu de posar en valor tots els recursos turístics de la comarca, visibilitzar els serveis que ofereixen les empreses i mitjançant una web turística oferir al visitant i al resident tot el ventall de possibilitats per a gaudir de la nostra comarca durant tot l'any. S'engloba dins del PACTE’MA. i aquest en el programa Avalem Territori. Està subvencionat per LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social.
-
El 25 de octubre a las 16:00h, será en Benigembla, en ayuntamiento, para las poblaciones de Benigembla, Castell de Castells y Murla.

El 3 de noviembre a las 10:00h será en Xaló en la oficina de turismo de Vall de Pop, para las poblaciones de Senija, Xaló, Llíber, Alcalalí y Parcent.

Se presentará la web https://passaportmarinaalta.org/ .
También se explicará en que consiste Passaport Marina Alta, como pueden formar parte de Passaport y como cumplimentar el formulario Google.  
En Passaport Marina Alta trabaja con el objetivo de poner en valor todos los recursos turísticos de la comarca, visibilizar los servicios que ofrecen las empresas y mediante una web turística ofrecer al visitante y al residente todo el abanico de posibilidades para disfrutar de nuestra comarca durante todo el año. Se engloba dentro del PACTE’MA y éste en el programa Avalem Territori. Está subvencionado por LABORA, Servicio Valenciano de Ocupación y Formación y por el Ministerio de Trabajo y Economía Social.
 -
INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES

Responsable: CONSORCIO PARA LA RECUPERACIÓN ECONÓMICA Y DE LA ACTIVIDAD DE LA MARINA ALTA (CREAMA).
Finalidad: Alta en la web de información turística Passaport Marina Alta.
Legitimación: Consentimiento expreso prestado al marcar “He leído y acepto la política de privacidad”.
Destinatarios: Cesiones y/o transferencias a terceras empresas y/o organismos tal y como se indica en la información adicional.
Derechos: Acceso, rectificación, oposición, limitación, así como otros derechos debidamente recogidos en la información adicional.
+ Información: Puede consultar información adicional al respecto a través del siguiente enlace www.procoden.es/P5306302J 


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

Responsable: CONSORCIO PARA LA RECUPERACIÓN ECONÓMICA Y DE LA ACTIVIDAD DE LA MARINA ALTA (CREAMA)
Finalitat: Alta en la web d'informació turística Passaport Marina Alta..
Legitimació: Consentiment exprés prestat al marcar “He llegit i accepte la política de privadesa”.
Destinataris: Cessions i/o transferències a terceres empreses i/o organismes tal com s’indica a la informació addicional.
Drets: Accés, rectificació, oposició, limitació, així com altres drets degudament recollits a la informació addicional.
+ Informació: Podeu consultar informació addicional al respecte a través  del  següent enllaç www.procoden.es/P5306302J   


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Asistirá / Assistirà *
Required
1.- Nombre de empresa / Nom d'empresa: *
Pblación / Població
Clear selection
2.-Nombre / Nom *
Teléfono / Telèfon:
7.- Correo electrónico / Correu electrònic:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy