2019-ben induló nyelvtanfolyamok Jelentkezési lap
Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! A kitöltést követően a megadott e-mail címen vagy telefonszámon ügyfélszolgálatunk 2 munkanapon belül megkeres és tájékoztat az aktuális, személyre szabott nyelvtanulási lehetőségekről. Köszönjük!

Adatvédelmi nyilatkozat: Az Intézmény nyilatkozik, hogy a jelentkező adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem szolgáltatja ki. A Jelentkező átadja az intézménynek az adatait kezelésre, azzal a kikötéssel, hogy az Intézmény az adatokat csak tanfolyam-szervezési célra használhatja. Nyelviskolánk képzéséről, nyelvvizsgáztatásáról, felnőttképzési szolgáltatásairól továbbá az információs, ügyfélszolgálati és panaszkezelési szabályzatról szóló tájékoztató anyagainkat az ügyfélszolgálaton megtekintheti.

Jelentkező neve: *
Your answer
Jelentkező telefonszáma: *
Your answer
Jelentkező e-mail címe: *
Your answer
Jelentkező születési ideje *
MM
/
DD
/
YYYY
Jelentkező születési helye
Your answer
Telefonon vagy e-mailben kérsz tájékoztatást? *
Required
Jelentkező lakcíme:
Your answer
Legmagasabb befejezett iskolai végzettség:
Melyik nyelvtanfolyam érdekel? *
Required
E-mailben küldhetünk szintfelmérést?
Meglátásod szerint milyen szinten állsz a választott nyelvből?
A szintrendszer meghatározásához az alábbi link segítséget nyújthat: http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%B6s_Eur%C3%B3pai_Referenciakeret
Tanórák menete
Általános nyelvtanfolyamainkon szóbeli és írásbeli képességek, készségek fejlesztése történik. Amennyiben kizárólag kommunikációs tréningen szeretnél részt venni (KER B1 szintű nyelvtudás szükséges hozzá), a lap alján az egyéb rovatba kérjük feltüntetni.
Tandíj-befizetési akció
A tanfolyamok ára 45.000 Ft, december 10-január 17-ig tandíj befizetési akció keretein belül 36.000 Ft/60 óra (600 Ft/óra). A kedvezmény igénybevételéhez a tandíjat december 10-január 17-ig szükséges befizetni személyesen vagy banki átutalással.
Befizetésre vonatkozó információk
A képzéseket akkor indítjuk, ha a tervezett kezdés előtt 3 munkanappal minimum 6 fő befizette a képzés díját. Amennyiben a képzés jelentkezők hiányában nem indul, a befizetett tandíjat maradéktalanul visszafizetjük.
A jelentkezés a képzést megelőző 3. munkanapig visszamondható, ebben az esetben a befizetett tandíjat visszafizetjük, későbbi visszamondás esetén nem.
Ügyfélszolgálatunk december 21-január 2-ig zárva tart.
Egyéb:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service