Bachata Inspire Upisi - 2021 / 2022
Upiši tečaj bachate u plesnoj školi Bachata Inspire i uči plesati po strukturiranom tečaju koji te vodi od osnova do naprednog tečaja.
* Jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj.
* Ne treba ti plesno iskustvo niti partner, samo dobra volja i želja za plesom :D.
* Krećemo 13.09. / #WeDanceBachata #NoMatterWhat

LOKACIJA:
Tečaj se održava u prekrasnoj dvorani Bachata Inspire koja se nalazi na adresi Račićeva 5, tramvajska stanica Mašićeva (blizu Petrove i blizu Kvatrića). Možete upisati u Google Maps Bachata Inspire i izbaciti će vam našu lokaciju.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime / Name & Surname *
Ukoliko se prijavljuješ sa plesnim partnerom upiši i njegovo ime i prezime.
Spol / Gender *
Required
Email *
Ukoliko se prijavljuješ sa plesnim partnerom upiši i njegov email.
Broj mobitela *
Broj mobitela je potreban zbog lakšeg dogovora oko termina i dodatnih informacija :)
FB profile link
Nije obavezno no veoma je praktično da ostavite vaš FB link za konekciju preko FB-a, grupnih dogovora u FB grupama i slično. * Ako je moguće baš stavite link a ne samo ime i prezime jer vas je tako lakše naći.
Koju grupu da odaberem ?
"Početni intenzivni tečaj"
Zašto “Intenzivni tečaj” ?
Željezo se kuje dok je vruće! Svi na početku imaju najveći žar za plesom i mi smo tu da vam potpalimo taj žar i u prva 3 mjeseca izvučemo od vas maksimalno koliko možemo. Dok ste najviše zagrijani za ples pretvoriti ćemo vaš potencijal u prelijepe plesne korake.

*** 2 početna tečaja od 6 mjeseci spojena u 1 intenzivni tečaj od 3 mjeseca! ***
Dosadašnje iskustvo + slušanje želja naših polaznika dovelo nas je do zaključka da su prva 3 mjeseca najbitnija i da vam treba 3 barem sata tjedno (2 x 90 minuta) da bi kvalitetno savladili plesne korake i izgradili KVALITETAN stil bachate. Zbog toga smo odlučili spojiti prijašnja 2 početna tečaja (osnove bachate + osnove sensual bachate) koji su trajali 6 mjeseci u 1 tečaj od 3 mjeseca. Uz navedeni tečaj za vas smo pripremili i party svaki tjedan gdje ćete moći dodatno isplesati naučeno te i pomalo domaće zadaće ;).
Više informacija na bachatainspire.com/bachatatecaj/pocetni-intenzivni-tecaj/

“Srednja grupa”/“Social dancing tečaj”
U ovoj grupi vas učimo sexy i zabavne figure koje će popratiti svaka cura/dečko na bilo kojem plesnjaku na svijetu! Nebitno iz koje plesne škole i kojeg dijela svijeta, ako je netko dobro utvrdio osnove, garantiramo da ćete svaki element moći izvesti sa svakom plesačicom/plesačem na bilo kojem partiju. Zvuči lagano i zabavno? I je! Sa lakoćom dominirajte plesnim podijem bez da se imalo oznojite ;).
Ovo je za sve vas koji se ne želite mučiti sa naprednim elementima već stalno učiti nove no laganije figure i plesati bez brige.
Više informacija na bachatainspire.com/bachatatecaj/srednja-grupa-social-dancing-tecaj/

“Napredna grupa”
Ime sve govori! U ovoj grupi vas učimo napredne elemente s kojima ćete zadiviti i svjetski najbolju plesnu partnericu/partnera. Ako ste hardcore i ludi za bachatom kao i mi i maksimalno želite raditi na sebe, jedva čekamo da vas vidimo u ovoj grupi :).
* Za ovu grupu se možete prijaviti u bilo kojem trenutku no ukoliko znamo ili primjetimo da ne možete pratiti tempo grupe vratiti ćemo vas u “Srednju grupu” sve dok ne skupite iskustva za “Naprednu grupu”.
bachatainspire.com/bachatatecaj/napredna-grupa/
Želim se priključiti u grupu: *
Required
Koliko dugo si plesao/plesala bachatu i u kojoj plesnoj školi?
Ukoliko si plesala/plesao neke druge plesove napiši nam i o tome. Ukoliko nisi nigdje plesala/plesao ostavi prazno.
U kojem kvartu stanuješ?
Ukoliko ne želiš odgovorit na ovo pitanje ne moraš. Ova informacija nam je potrebna da ukoliko tražimo dodatni termin u nekoj dvorani ili za party da potražimo u kvartu od kuda nam najviše ljudi dolazi pa će možda to biti i tvoj kvart :)
Datum i godina rođenja. *
Ova podaci su nam potrebni da vas upišemo kao članove naše plesne udruge. Sve vaše podatke strogo čuvamo i ne dijelimo ni sa kime.
Adresa stanovanja *
Ova podaci su nam potrebni da vas upišemo kao članove naše plesne udruge. Sve vaše podatke strogo čuvamo i ne dijelimo ni sa kime.
Koju veličinu majice nosiš ? *
Svi polaznici će dobiti majicu Bachata Inspire pa da znamo koje veličine naručiti :)
Za ovaj tečaj sam saznao: / I found out for this dance class: *
Dodatni komentari ili upiti ? / Additional comments or questions ?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy