Bachata Inspire Upisi -  2023
Upiši tečaj bachate u plesnoj školi Bachata Inspire i uči plesati po strukturiranom tečaju koji te vodi od osnova do naprednog tečaja.
* Jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj.
* Ne treba ti plesno iskustvo niti partner, samo dobra volja i želja za plesom :D.
#WeDanceBachata #NoMatterWhat

1. LOKACIJA - ISTOK 
Tečaj se održava u prekrasnoj dvorani Bachata Inspire koja se nalazi na adresi Račićeva 5, tramvajska stanica Mašićeva (blizu Petrove i blizu Kvatrića). Možete upisati u Google Maps Bachata Inspire i izbaciti će vam našu lokaciju https://goo.gl/maps/q8NMeNuuFLM9ijq9A 
* Svim srednjim grupama se možete priključiti u bilo kojem trenutku. Da bi se priključili bilo kojoj srednjoj grupi, morate imati određeno iskustvo u bachati kako smo i napisali dole u tekstu. 

2. LOKACIJA - ZAPAD
Legendarna Buena Vista gdje se održavaju mnogi plesni partiji i tečajevi - Savska cesta 120  https://goo.gl/maps/fq3X8p59XaUT9sMY9
✅ NOVA POČETNA GRUPA KREĆE 22.05.2023.
* Svim srednjim grupama se možete priključiti u bilo kojem trenutku. Da bi se priključili bilo kojoj srednjoj grupi, morate imati određeno iskustvo u bachati kako smo i napisali dole u tekstu. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime / Name & Surname *
Ukoliko se prijavljuješ sa plesnim partnerom upiši i njegovo ime i prezime.
Spol / Gender *
Required
Email obavezan *
Ukoliko se prijavljujete sami upišite svoj email.
Ukoliko se prijavljujete sa plesnim partnerom upišite svoj i njegov email.
Broj mobitela *
Broj mobitela je potreban zbog lakšeg dogovora oko termina i dodatnih informacija :)
FB profile link
Nije obavezno no veoma je praktično da ostavite vaš FB link za konekciju preko FB-a, grupnih dogovora u FB grupama i slično. * Ako je moguće baš stavite link a ne samo ime i prezime jer vas je tako lakše naći.
Koju grupu da odaberem ?
🎯 Početni intenzivni tečaj!
Zašto “Intenzivni tečaj”?
Željezo se kuje dok je vruće! Svi na početku imaju najveći žar za plesom i mi smo tu da vam potpalimo taj žar i  izvučemo od vas maksimalno koliko možemo. Dok ste najviše zagrijani za ples pretvoriti ćemo vaš potencijal u prelijepe plesne korake.

Više informacija na bachatainspire.com/bachatatecaj/pocetni-intenzivni-tecaj/

🏆 Srednja grupa / Intenzivni tečaj
* Da biste se pridružili ovoj grupi MORATE plesati bachatu minimalno 3 mjeseca.
U ovoj grupi vas učimo sexy i zabavne figure koje će popratiti svaka cura/dečko na bilo kojem plesnjaku na svijetu! Nebitno iz koje plesne škole i kojeg dijela svijeta, ako je netko dobro utvrdio osnove, garantiramo da ćete svaki element moći izvesti sa svakom plesačicom/plesačem na bilo kojem partiju.
Zvuči lagano i zabavno? I je! Sa lakoćom dominirajte plesnim podijem bez da se imalo oznojite. Ovo je za sve vas koji se ne želite mučiti sa naprednim elementima već stalno učiti nove no laganije figure i plesati bez brige. 
Više informacija na bachatainspire.com/bachatatecaj/srednja-grupa-social-dancing-tecaj/

🔥 Srednja-Napredna grupa / Intenzivni tečaj
Ovo je grupa sastavljena od naših najboljih bachaterosa 🔥. 
U ovoj grupi vas učimo napredne elemente s kojima ćete zadiviti i svjetski najbolju plesnu partnericu/partnera. Ako ste hardcore i ludi za bachatom kao i mi i maksimalno želite raditi na sebi, jedva čekamo da vas vidimo u ovoj grupi.
* Da bi se pridružili ovoj grupi morate imati minimalno godinu dana iskustva u bachati, pohađati i plesnjake te biti na srednje-naprednoj plesnoj razini. Ukoliko smatrate da ste kandidat, slobodno se prijavite no vaše znanje ćemo provjeriti prije nego se priključite ovoj grupi 😉.  Više informacija na https://bachatainspire.com/bachatatecaj/Srednja-napredna%20grupa/ 

______________________________________
💥 Zbog svega navedenoga garantiramo da ćete naučiti više i bolje nego na bilo kojem drugom tečaju! Mi smo predani tome da budemo najbolji, nadamo se da ste i vi 😉
Uz navedene tečajeve za vas smo pripremili i party svaki tjedan gdje ćete moći dodatno isplesati naučeno te i pomalo domaće zadaće 😁.

CIJENA INTENZIVNOG TEČAJA:
59€ (444.53kn) / 1 Mjesec, to jest 4.91€ po satu.
💖  Lady styling bachata 👸
Lady Styling bachata je tečaj plesa samo za djevojke na kojem ćete naučiti korake i pokrete bachate bez partnera. Ovi pokreti pomažu plesačici da bude senzualnija i atraktivnija na plesnome podiju i da dođe do izražaja u plesu u paru! 💃🕺

Da biste se priključili tečaju, dovoljno je da znate osnovne korake i okrete u bachati. Ne trebate biti napredna plesačica, štoviše na tečaju ćete naučiti puno plesnih elemenata koji će vam pomoći razviti vaš napredni plesni stil. Raditi ćemo puno sa rukama, na pravilnom držanju tijela i leđa te gracioznosti pokreta. 👧👸

Cijelo vrijeme plešete na vašu omiljenu bachata glazbu te vježbate kako ukomponirati lady styling i u ples u paru. 👩‍🦰💖. Tečaj vodi Mina Ždinjak. 

CIJENA TEČAJA:
39€ (293.84kn) / 1 Mjesec, to jest 6.5€ po satu. 
* Popust na plaćanje 3 mjeseca odjednom.
Umjesto 117€ (881.53kn) cijena za 3 mjeseca iznosi 99€ (745.91kn), što vas ispada 33€ po mjesecu ili ti 5.5€ po satu.

* Ukoliko pohađate naš regularni tečaj ostvarujete popust od 20% na lady styling:
31.2€ (235.07kn) / 1 Mjesec, to jest 5.2€ po satu. 
* Popust na plaćanje 3 mjeseca odjednom.
ODABERI LOKACIJU I GRUPU
2 lokacije: 
1. LOKACIJA - ISTOK - Račićeva 5 https://goo.gl/maps/q8NMeNuuFLM9ijq9A
Srednja grupa / Intenzivni tečaj / Utorak i Četvrtak 20:00 - 21:30h
Napredna grupa / Intenzivni tečaj / Utorak i Četvrtak 21:30 - 23:00h
* Tečajeve vode Mijo i Mina

Lady styling bachata / Ponedjeljak 20:00 - 21:30h / Tečaj vodi Mina

2. LOKACIJA - ZAPAD - Savska cesta 120 https://goo.gl/maps/fq3X8p59XaUT9sMY9
Početna grupa / Intenzivni tečaj / Ponedjeljak i Srijeda 19:00 - 20:30h
* Tečaj vode Dora i Karolina
Srednja-napredna grupa / Intenzivni tečaj / Ponedjeljak i Srijeda 20:30 - 22:00h
* Tečaj vode Roberto i Tanja

✅ Da bi se priključili bilo kojoj srednjoj grupi, morate imati određeno iskustvo u bachati kako smo i napisali gore u tekstu. 
1. LOKACIJA - ISTOK - Račićeva 5 *
Required

2. LOKACIJA - ZAPAD - Savska cesta 120
*
Required
Koliko dugo si plesao/plesala bachatu i u kojoj plesnoj školi?
Ukoliko si plesala/plesao neke druge plesove napiši nam i o tome. Ukoliko nisi nigdje plesala/plesao ostavi prazno. Da bi se pridružili bilo kojoj od srednjih grupa, morate odgovoriti na ovo pitanje. 
U kojem kvartu stanuješ?
Ukoliko ne želiš odgovorit na ovo pitanje ne moraš. Ova informacija nam je potrebna da ukoliko tražimo dodatni termin u nekoj dvorani ili za party da potražimo u kvartu od kuda nam najviše ljudi dolazi pa će možda to biti i tvoj kvart :)
Datum i godina rođenja. *
Ova podaci su nam potrebni da vas upišemo kao članove naše plesne udruge. Sve vaše podatke strogo čuvamo i ne dijelimo ni sa kime.
Adresa stanovanja *
Ova podaci su nam potrebni da vas upišemo kao članove naše plesne udruge. Sve vaše podatke strogo čuvamo i ne dijelimo ni sa kime.
Za ovaj tečaj sam saznao: / I found out for this dance class: *
Ukoliko dolaziš na početni tečaj striktno preko preporuke nekoga od naših članova, upiši ime i prezime te osobe. U suprotnome, ostavi ovo polje prazno.
Dodatni komentari ili upiti ? / Additional comments or questions ?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy