ONLINE KÉRDŐÍV INTERSZEX EMBEREKKEL DOLGOZÓ SZAKEMBEREK RÉSZÉRE
A BRING-In projektet az Európai Unió Jogok, egyenlőség és polgárság programja támogatja. Támogatási szám: 881824
Online kérdőív interszex emberekkel dolgozó szakemberek részére
Köszönjük, hogy részt vesz a kutatásunkban!

A Háttér Társaság partnerként részt vesz a Bring-In: Szakmai kapacitás kiépítése az interszex személyek hátrányos megkülönböztetése elleni küzdelemhez és szükségleteik magasabb fokú kielégítéséhez c. nemzetközi projektben, amelyet az Európai Unió Jogok, egyenlőség és polgárság programja támogat.

A projekt célja, hogy megelőzze és megszüntesse az interszex emberek hátrányos megkülönböztetését. Ezért fontos, hogy meghatározzuk szükségleteiket és nehézségeiket.

Az interszex emberek azok, akiknek a biológiai neme nem illik bele a férfi / nő kategóriába, mert olyan nemi jellegekkel – kromoszómákkal, nemi szervekkel és/vagy hormonális rendszerrel – születtek, amelyek alapján nem lehet őket egyértelműen besorolni a két csoport valamelyikébe. A projekt célja az interszex személyek emberi jogaival kapcsolatos tudatosság, valamint az interszex közösség láthatóságának növelése is.

Annak érdekében, hogy az egészségügyi és szociális szférában dolgozó szakemberek interszex személyekkel, illetve emberi jogaikkal és nehézségeikkel kapcsolatos tudását, tapasztalatait, tudatosságát és potenciális képzési igényeit fel tudjuk mérni, a görögországi Panteion Egyetem koordinálásával elindítottunk egy online, anonim, feleletválasztós kérdőívet. Kitöltése csupán 10 percet vesz igénybe.

Önkéntes részvételével nagyon sokat segít ebben az úttörő kutatásban! Ha további információkra van szüksége a projektről vagy a kérdőívről, kérjük, keresse munkatársunkat, Sándor Beát az alábbi emailcímen: hatter@hatter.hu!

A kérdőívet anoniman is kitöltheti. Ha úgy dönt, hogy email címét a kérdőív végén nem adja meg, akkor az Ön személyazonossága nem megállapítható, sem statikus, sem mozgó IP címeket nem gyűjtünk.
Részt veszek a kutatásban, és beleegyezem az általam megadott adatok (válaszok) kezelésébe, feldolgozásába a részvétel során (GDPR 2016/679). *
Required
A Bring-In: Szakmai kapacitás kiépítése az interszex személyek hátrányos megkülönböztetése elleni küzdelemhez és szükségleteik magasabb fokú kielégítéséhez c. nemzetközi projektet az Európai Unió Jogok, egyenlőség és polgárság programja támogatja. A kérdőívet a görögországi Panteion Egyetem dolgozta ki, tartalmáért kizárólag annak szerzői tartoznak felelősséggel, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság álláspontját.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy