PRIJAVNICA: Delavnica izdelave zinov
Zine je samozaložniška, nekomercialno tiskana knjižica, ki se lahko dotika različnih tem od glasbe in umetnosti do politike, spolne identitete, humorja in osebnih spominov. Najpomembneje pa je, da za to, da ga ustvariš, ne potrebuješ posebnih umetniških veščin, temveč le veselje do neke teme!

Na delavnici, ki bo v četrtek, 9. 2., ob 17.00 v Mladinskem centru Postojna se lahko naučiš, kako iz navadnega A4 lista papirja s pomočjo markerjev, pisal, starega papirja in fotokopirnega stroja izdelaš svoj zine, pa tudi kakšen pomen imajo zini v družbi.

Delavnico vodi Ern, ki v Postojni opravlja prostovoljstvo v okviru Evropske solidarnostne enote.

Udeležba je brezplačna, ves material dobiš pri nas.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek *
Starost
*
Tudi v prihodnje želim biti obveščen_a o delavnicah, izobraževanjih, koncertih, razstavah, filmskih projekcijah in ostalih aktivnostih Mladinskega centra Postojna.
*
Required
 Z oddajo tega obrazca Mladinskemu centru Postojna dovoljujete obdelavo osebnih podatkov za potrebe izvedbe aktivnosti in poročanja sofinancerjem. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Skladno z uredbo GDPR lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na info@mcp.si

Z oddajo tega obrazca organizatorju aktivnosti dovoljujem fotografiranje udeleženca za namen:
- arhiviranja aktivnosti in poročanja sofinancerjem;
- objave skupinskih fotografij* na družbenih omrežjih, spletnih straneh organizatorja aktivnosti in/ali v medijih.

* Skupinska fotografija je fotografija, na kateri so vidne najmanj 3 osebe.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mladinski center Postojna. Report Abuse