Fondul Comunitar LGBTQI - Luna Istoriei LGBT 2019
Asociația MozaiQ lansează apelul de inițiative ”Octombrie - Luna Istoriei LGBT+” pentru inițiative comunitare derulate de grupuri informale și organizații LGBTQI din afara municipiului București. În cadrul acestui apel, Asociația MozaiQ urmărește să sprijine 4 acțiuni comunitare în perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2019. Bugetul estimat pentru fiecare inițiativă este de 1,000 RON.

Apelul de inițiative ”Octombrie - Luna Istoriei LGBT+” face parte din Fondul Comunitar LGBTQI, primul fond dedicat inițativelor comunitare LGBTQI (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer și intersex) din România!

Fondul Comunitar LGBTQI urmărește spriinirea inițiativelor locale ale comunităților LGBTQI și a aliaților pentru a asigura siguranța, vizibilitatea și egalitatea tuturor persoanelor din România, indiferent de orientarea lor sexuală, a identității de gen ori a altor caracteristici. Puterea comunității LGBTQI se bazează pe puterea fiecăruia, campioni și campioane vizibile pentru drepturilor persoanelor LGBTQI, și pe impactul pe care fiecare îl poate face în comunitate sa – în cercul său de prieteni, acasă, la școală, facultate, muncă.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Apelul de inițiative ”Octombrie - Luna Istoriei LGBT+”
Asociația MozaiQ lansează apelul de inițiative ”Octombrie - Luna Istoriei LGBT+” pentru inițiative comunitare derulate de grupuri informale și organizații LGBTQI din afara municipiului București. Apelul urmărește implicarea comunității LGBTQI din principalele orașe prin sprijinirea inițiativelor care adresează una dintre următoarele teme:

(a) Acțiuni culturale: documentarea și/sau promovarea istoriei și culturii locale LGBTQI
(b) Advocacy comunitar: mobilizare comunitară pentru susținerea temelor de interes pentru comunitatea locală LGBTQI și/sau marcarea unui an de la organizarea Referendumului împotriva familiei diverse
(c) Consolidare comunitară: evenimente sociale ce reunesc persoanele din comunitatea locală LGBTQI

În cadrul acestui apel, Asociația MozaiQ urmărește să sprijine 4 acțiuni comunitare în perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2019. Bugetul estimat pentru fiecare inițiativă este de 1,000 RON. Complementar finanțării nerambursabile, MozaiQ oferă sprijin tehnic în implementarea celor 4 inițiative comunitare selectate.

Propunerile de inițiative se transmit până marți, 10 septembrie 2019
Condiții de eligibilitate
Pot aplica în cadrul apelului de inițiative ”Octombrie - Luna Istoriei LGBT+” numai grupuri informale și organizații LGBTQI din afara municipiului București. Propunerile înscrise până în data de 10 septembrie 2019 sunt eligibile pentru finanțare. Experiență anterioară în inițiative, acțiuni ori proiecte cu tematică LGBTQI nu este necesară.
NOTĂ PRIVIND COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu Legea 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), formularul înregistrează date personale precum localitatea de reședință, orientarea sexuală, data nașterii ș.a. Pentru păstrarea confidențialității respondenților, chestionarul nu colectează date de identificare precum CNP-uri, nume ori adrese complete. Răspunsurile înregistrate sunt accesibile pentru o perioadă de 5 ani persoanelor din cadrul Asociației MozaiQ LGBT, a partenerilor și autorităților publice în baza legii. Rezultatele prelucrării datelor sub forma de analize urmează să fie făcute publice, asigurându-se confidențialitatea respondenților. În acord cu legislația în vigoare, Asociația MozaiQ LGBT va asigura dreptul de retragere a consimţământului, de acces la datele personale, dreptul la rectificare, utilizare restricționată, ăportabilitate și ștergere. Aceste drepturi sunt îndeplinite la maxim 30 de zile de la cererea transmisă la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro. Pentru orice informație adițională, vă invităm să luați legătura cu Asociația MozaiQ LGBT la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro, cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa de email anspdcp@dataprotection.ro precum și să consultați legislația din domeniu aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN
Pentru a trece mai departe, vă rugăm să confirmați acceptul privind colectarea și prelucrarea datelor *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy