Δήλωση Συμμετοχής Στο Σεμινάριο Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Για την κατοχύρωση της θέσης σας στο παρόν σεμινάριο, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης της προκαταβολής 50€ στο λογαριασμό της Ison Psychometrica στην Εθνική Τράπεζα 14147045760 (IBAN GR2401101410000014147045760), μέσω e-mail στο info@ison.gr.
2. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, αλλά μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε επόμενο σεμινάριο.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 450 ευρώ Εκπτώσεις: Το κόστος ανέρχεται στα 350 ευρώ για φοιτητές, ανέργους ή με έγκαιρη εγγραφή μέχρι και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Ονοματεπώνυμο *
Κινήτό Τηλέφωνο
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο *
Ηλικία *
Η συμπλήρωση των παρακάτω πεδίων είναι προαιρετική. Το προφίλ των συμμετεχόντων, όμως, βοηθάει τους εισηγητές στην καλύτερη οργάνωση του υλικού τους.
Σπουδές
Προϋπηρεσία
Ημερομηνίες Σεμιναρίου *
Διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Δεν πρόκειται ποτέ να δώσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας για άλλο σκοπό πέραν αυτού που μας έχετε δηλώσει.Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων από την ISON PSYCHOMETRICA γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις των αρμόδιων αρχών.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy