Prijavni obrazac na Natječaj za stručnu praksu 2020.
Prijavu na Natječaj prijavitelj ostvaruje ispunjavanjem Prijavnog obrasca i dostavom dokumentacije navedene u tekstu Natječaja do 19. veljače 2020.
Sve nepotpune i nepravovremene prijave kao i prijave koje nisu dostavljene na propisan način odnosno prijave podnesene protivno uvjetima iz ovog Javnog Natječaja neće biti razmatrane.
IAESTE lokalni odbor čijem visokom učilištu pripadate *
Ime i prezime prijavitelja *
Spol *
OIB *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Mjesto rođenja *
Državljanstvo *
Adresa prebivališta *
Kontakt mobitel *
Kontakt mail *
Naziv i godina upisanog studija *
Područje prijave *
Koliko ste puta prethodno bili na IAESTE praksi *
Prethodno obavljena stručna praksa u inozemstvu posredstvom Udruge kandidatu koji drugi put odlazi na praksu donosi 1 bod, a kandidat koji prvi put odlazi na stručnu praksu dobiva 2 boda.
Nagrada *
Rektorova nagrada nosi 4 boda te fakultetske i strukovne nagrade 2 boda. Izabrati vrijedniju i obavezno priložiti dokumentaciji.
Uspjeh na studiju *
Ukupan prosjek ocjena na svim razinama studija, zaokružen na 3 decimale (OBIČNI, ne težinski prosjek)
Posjedujem dokument kojim se potvrđuje znanje engleskog jezika *
Za prijavitelje koji ne posjeduju dokument o znanju engleskog jezika IAESTE organizira ispit o čijem će održavanju prijavitelj biti obaviješten isključivo putem e-maila.
Ovime izjavljujem da sam suglasan/a s korištenjem mojih osobnih podataka u svrhu prijave na Natječaj za stručnu praksu Hrvatske udruge za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti *
Vaši osobni podaci iz ove forme će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka - Uredba EU 2016/679 te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka ("Narodne novine" NN 42/18). Prikupljeni podaci koristit će se samo u svrhu obrade prijave na Natječaj za stručnu praksu Hrvatske udruge za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IAESTE Croatia.