INSCRIPCIÓ SESSIONS DE SKATE
Inscripcions en línia valides fins al dia 12 d'agost.

Activitat vinculada a la realització de la Setmana de la Joventut, està destinada a la població jove a partir de 12 anys.

Si hi ha places lliures podran inscriure's el mateix cap de setmana al Skate Park en el moment de fer les activitats. Haureu de preguntar per les persones organitzadores.

Les sessions seran de 40 minuts i es realitzaran de 19:00 a 22:00 h. Hi haurà 3 grups diferents, de 6 participants cada un. Haureu de ser puntuals, si no esteu al lloc en el moment de realitzar la sessió, se cedirà el vostre lloc a altra persona interessada a participar.

A la vostra disposició hi haurà material per fer el taller d'iniciació al Skate. No obstant això si voleu fer l'activitat amb el vostre material, podeu portar-lo.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Edat *
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Gènere *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Si eres menor de 18 anys, aporta nom i cognoms de tutor/tutora legal (pare/mare), DNI de la persona representant i telèfon de contacte.
Autorització de drets d'imatge de les persones participants en les sessions de Skate. Si eres menor de 18 anys haura d'omplir aquestes dades la o el tutor legal. *
Required
Acceptació de condicions i consentiments de participació en activitats d'oci educatiu juvenil i infantil. Si eres menor de 18 anys haura d'acceptar la o el tutor legal. *
Required
Declaració responsable de no formar part de grups de risc o de conviure amb grup de risc. *
Sessió en la qual vols participar *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy