CEAR Online Training - Registration form
Kedves Érdeklődő!

A Szubjektív Értékek Alapítvány képviseletében, az Európai Unió által finanszírozott projekt keretein belül szeretnénk meghívni egy tréningsorozatra. A CEAR (Community Engagement Against Radicalization) célja, hogy a polarizáció és a marginalizáció csökkentése érdekében a különböző társadalmi csoportok és rétegek jobban megismerjék és megértsék egymást!

További infó a projektről:https://szubjektiv.org/cear/
További infó az alapítványról: https://szubjektiv.org/
Kapcsolat: adel.lendvai@szubjektiv.org, sarah.bowman@szubjektiv.org

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük részvételi szándékát az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!

A regisztráció során megadott személyes adatokat a Szubjektív Értékek Alapítvány és a projekt partnerei bizalmasan kezelik, harmadik félnek nem továbbítják.

Keressenek nyugodtan, ha bármilyen kérdésük felmerült!
Elérhetőség: sarah.bowman@szubjektiv.org
Név: *
E-mail cím: *
Szervezet: *
A workshopon való részvételemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a megbeszélésről képmás (videó és fotó) valamint hangfelvétel készüljön a projekt adminisztrációs feltételeinek, valamint disszeminációs kötelezettség-vállalások teljesítése érdekében: * *
Melyik időpontban szeretne részt venni a tréningen? *
Elsősorban olyan civil szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek több tagjának részvételére számíthatunk, mivel számukra kiemelten fontos a hosszú távú partnerség és együttműködés kialakítása, ami szükséges ahhoz, hogy a civil szférában erős kapcsolati háló alakuljon ki a szereplők között. Kérem jelezze, hogy az önök szervezetéből hány fő kíván részt venni a tréningen! *
Mit szeretnél leginkább elsajátítani a tréning során? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy