Individuell spelarutvecklingsplan P15-U19
Ett viktigt redskap i din fotbollsutveckling är din individuella utvecklingsplan. Som spelare är du främst själv ansvarig för din egen utvecklingsplan och att du följer den. I samtal med din tränare får du hjälp att utforma en plan som ligger till grund för att skapa bättre förutsättningar till utveckling av dig som spelare.

Innan ditt samtal är det viktigt att du funderar igenom hur du upplever din fotbollsförmåga, vilken målsättning du har på kort och lång sikt samt vilka möjligheter och eventuella hinder du möter i din vardag för att nå dina mål. Därför skall du innan samtalet fylla i formuläret så att din tränare kan läsa det innan ert samtal och ni går därefter igenom planen tillsammans för att optimera din utveckling över tid. Du kommer ha två individuella samtal varje säsong med någon av dina tränare, där det första sker mellan vecka 6-8 och det andra mellan vecka 35-37. GAIS uppmanar både spelare och ledare att ha en kontinuerlig, öppen och nära dialog och önskar du som spelare ytterligare tillfällen för samtal kontaktar du din tränare.

I samtalen går tränaren och du igenom följande områden; karriärplan, dina fotbollsaktioner, träning-vila, kost samt välmående. Se till att du har tid över och lugn och ro omkring dig innan du fyller i och lämnar in dina uppgifter. Formuläret tar mellan 15-30 minuter att fylla i.  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn
E-post
Din träningsgrupp
Clear selection
Inför vilket samtal fyller du i formuläret?
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy