De Laatste Tokkelvlucht
Zoals bij velen bekend gaan wij helaas de Thoenplas verlaten. Maar dat doen we natuurlijk niet zomaar. Op Zaterdag middag 7 december vindt de allerlaatste tokkelvlucht plaats aan de Madeweg. Het is met deze laatste tokkelvlucht de bedoeling om zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Kidz for Kidz. Deze stichting zet zich in tegen hersenstamkanker.
Wil je mee doen met de laatste tokkelvlucht! Vanaf € 7,50 mag je van de tokkelbaan op 7 december. Voor dat bedrag kan je natuurlijk ook komen boogschieten en heerlijk marshmallows roosteren boven een kampvuur! De allerlaatste vlucht wordt per opbod verkocht, wellicht leuk om als bedrijf of school dit nog iemand cadeau te doen! Breng je een bod uit (boven de € 7,50) dan mag je sowieso van de tokkelbaan. Heb je het hoogste bod, dan ben je degene die het allerlaatst van de Manustoren af mag. Alle inkomsten gaan naar het goede doel.
Wat is uw naam? *
Your answer
E-mail adres?
Your answer
Met hoeveel personen doet u mee? *
Wilt u een bod uitbrengen op de laatste tokkelvlucht? zo ja, wat is uw bod? (Het bod dient sowieso betaalt te worden, ook als het niet de hoogste is, alle opbrengsten gaan naar het goede doel.)
Your answer
Heeft u nog verder opmerkingen? Een week voor het evenement krijgt u ook nog verdere informatie.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lex Thoen Sportbegeleiding. Report Abuse