Haku Jalotuksen toimintamahdollisuuksiin
Jalotuksessa ja Keravan kartanolla on lukuisia eri toimintamahdollisuuksia. Keskuksen perustamisaika on nyt ohi ja laajennamme yhteisöämme. Tervetuloa mukaan! Tällä lomakkeella voit kertoa mielenkiinnostasi eri vapaaehtoistehtäviin, minitaloalueen suunnitteluun ja työtilojen vuokraamiseen. Tarkemmat kuvaukset eri mahdollisuuksista löydät helmikuun uutiskirjeessämme.

Olemme arvopohjainen elämäntapayhteisö, jonka arvoihin kuuluu yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen sekä kestävän elämän, niin ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin, edistäminen. Ehdoton tavoitteemme on, että yhteisö on psykologisesti ja fyysisesti turvallinen ympäristö. Sitoudumme yhdessä laatimaamme Jalokettiin eli toimintatapaohjeeseen. Kaikki yhteisömme ja kollektiivimme jäsenet eli toimijat ja osallistujat liittyvät Jalotus ry:een, jonka jäsenmaksu on vuonna 2020 20€.

Tämä haku päättyy tällä erää maaliskuun lopussa. Pestaamme hommiin ja työtilat vuokraamme kuitenkin heti, kun sopivat tyypit löytyvät eli seuraamme vastausten saapumista tarkkana. Ja hei! Laitathan päivämäärän 28.3. kalenteriisi, sillä tuolloin lisäinfoa ja kivaa ohjelmaa sisältävän Jalotus-päivän Keravan kartanolla. Ilmoittautumalla tässä varmistat, että varaamme myös sinulle kahvia ja pullaa.
Nimesi *
Olen kiinnostunut seuraavista toimintamahdollisuuksista:
Mikäli haluaisit vuokrata työtilan, kerro tässä toiminnastasi ja toimialastasi:
Jalotus ry:n vapaaehtoistiimit: Mitkä tiimeistä kiinnostavat sinua? *
huom. osa tiimien aihepiireistä on sellaisia, että niistä syntyy liiketoiminnallisia mahdollisuuksia, ihan kaikkea ei Jalotuksessa ole tarkoitus toteuttaa vapaaehtoispohjalta.
Required
Jalotus-osuuskunnan toiminta: Haluaisin liittyä myös osuuskunnan jäseneksi tai haluan kuulla osuuskunnasta lisää: *
Required
Haluaisin mukaan osuuskunnan tiimeihin:
Tällä hetkellä on tiedossa, että osuuskunta toteuttaa ainakin hyvintointipalveluita ja kahvilapalveluita nk. osuuskunnan toimintana.
Clear selection
Jos haluaisit liittyä osuuskunnan jäseneksi, kerro tässä, minkä aiheen parissa työskentelet tai toivoisit työskenteleväsi:
Ilmoittaudun mukaan 28.3. tapahtumaan *
Onko sinulla jokin muu idea, jonka haluaisit kartanolla vapaaehtoisena tai yrittäjänä toteuttaa?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jalotus ry. Report Abuse